Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kotedže apsigyvenusi jauna šeima panoro žaismingo interjero

Šviesūs, jaukūs, žaismingi namai, atspindintys šeimininkų skonį – tokią užduotį suformulavo jauna šeima interjero dizainerei. Apie 150 kv. m ploto kotedže apsigyveno keturi asmenys, todėl būstui pasirinktas modernus stilius.
Šviesus interjeras su ryškiais akcentais
Šviesus interjeras su ryškiais akcentais / Leono Garbačausko nuotr.

Projekto autorė architektė Laura Byčenkova teigia visada įsiklausanti į užsakovų poreikius ir pomėgius. Ji kuria ne sau, o tam, kad šeimininkai savo namuose jaustųsi kaip savo kailyje.

Visuose kambariuose pasirinktas šviesus fonas – pieno baltumo sienos, balintos ąžuolinės grindys ir balti korpusiniai baldai. Taip sukurtas erdvios patalpos įspūdis.

Pirmas aukštas skirtas bendravimui, jame – svetainė, virtuvė valgomas ir sanitarinis mazgas. Svetainėje, sujungtoje su valgomuoju, suderintos pastelinių spalvų baro kėdės, žalsvo atspalvio dirbtinio akmens stalviršis, o pilką sofą pagyvina pagalvėlės, atkartojančios kėdžių atspalvius. Bendros erdvės akcentas – ryškiai mėlynas geometriniais motyvais margintas kilimas.

Antrame aukšte - privatūs šeimos kambariai, du vaikų kambariai su vonia, tėvų miegamasis su atskira vonia ir drabužine bei darbo kambarys. Kiekvienas kambarys turi savo spalvą. Pavyzdžiui, miegamajame į akį krenta ryški tapetu dekoruota mėlyna siena, o lovatiesės faktūra atkartoja jos piešinį.

Voniose žaidžiama ne tik spalva, bet ir griežtesniais raštais. Pasirinktos vienodo formato plytelės, tačiau keičiant jų spalvas ir klojimo principą, kiekviename vonios kambaryje sukuriama visiškai skirtinga nuotaika.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius