Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti

Prabangus namas Didžiojoje Riešėje, kuriame karaliauja prancūziška dvasia

Vilniaus Didžiosios Riešės gyvenvietėje parduodamas prabangus namas, įrengtas prancūziška dvasia. Pasivaikščiokime po būstą, kurį suprojektavo vienas žymiausių Lietuvos architektų Audrius Ambrasas, o įrengė architektė ir dizainerė Anne Toulouse.
Namas Didžiojoje RIešėje
Namas Didžiojoje RIešėje / Aruodas.lt

24 arų sklype mūrinis plytų namas pastatytas 1997 m., o jo bendras plotas

yra net 704 kv. m. Dviejų aukštų būste yra penki kambariai, taip pat ir rūsys. Iš viso name keturi miegamieji, gyventojų patogumui – net penki tualeto kambariai.

Pirmas jausmas užėjus į namus – prabanga ir šviesa. Namas suprojektuotas taip, kad prisipildytų saulės šviesos, maža to, interjere dominuoja šviesios spalvos. Namų interjeras įrengtas klasikiniu stiliumi – tai atsispindi balduose, gobelenuose, kilimuose, net lovatiesėse: jos pasiūtos iš aukščiausios kokybės prancūziškų audinių, raštuotos, sunkios, perrištos virvele, siekiančios grindis.

Namo kainą ir daugiau nuotraukų rasite portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Name nemažai patalpų, kurių įprastuose būstuose nerasi. Pirmame aukšte yra namo pasididžiavimas – įspūdingas žiemos sodas. Šiame aukšte dar yra svetainė, virtuvė, tualetas ir du miegamieji kambariai su savo vonios patalpomis. Virtuvėje yra granto stalviršis, medžio masyvo baldai ir integruota buitinė technika.

Tiek svetainėje, tiek pagrindiniame miegamajame –senoviniai Normandijos židiniai. Grindys, kuriose įrengtas šildymas, klotos parketu, plytelėmis ir marmuru, o ant medinių langų yra uždėtos automatinės išorinės žaliuzės.

Antrame aukšte yra du miegamieji ir vonios kambarys. Vienas miegamasis perdarytas į kino salę, tad namuose turėsite nerealią pramogą. Rūsyje –arabiško stiliaus SPA zona su didžiuliu baseinu, hamamu/garine pirtimi ir sporto sale. Su namu sublokuotas šildomas garažas, kuriame telpa du automobiliai.

Sklypas apsodintas įvairiais dekoratyviniais ir sodo augalais, medžiais, kurie sukuria jaukų ir privatų kiemą-sodą. Lauke taip pat yra baseinėlis su kaskada. Visa teritorija aptverta, įrengti automatiniai vartai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius