Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Specialistai pataria: ką reikia žinoti perkant sofą-lovą

Dizainerių teigimu, kambario kampas – erdvė, kuri turi būti geriausiai išnaudota. O daugelis baldų gamintojų tai žinodami siūlo pirkėjams tokius baldus, kuriuos galima būtų ten patalpinti. Anot specialistų, geriausias pasirinkimas kampui – T formos sofa, rašo kosip.org
Sofa
Sofa / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 Sofa Interjeras

Kampe pastatyta T formos sofa gali tarnauti kaip puiki vieta ne tik poilsiui, bet miegui. Ypač, kai namuose apsilanko svečiai. Tačiau interjero dizaineriai sako, kad prieš renkantis tokį baldą reikia gerai apmąstyti, kam ir kaip jis bus naudojamas.

Interjero dizaineriai pateikia kelis patarimus, į ką būtina atsižvelgiant prieš renkantis sofą-lovą:

Paskirtis. Prieš perkant sofą-lovą reikia nuspręsti, kada ji bus naudojama. Jei planuojate ją naudoti kasdien ir miegoti joje, rinkitės kokybiškesnį baldą. Tačiau, jei sofą naudosite tik tada, kai atvyks svečiai – tikrai nereikia leisti daug pinigų brangiems prekės ženklams ir pirkti kuo paprastesnį baldą.

123rf.com nuotr. /Sofa
123rf.com nuotr. /Sofa

Dydis. Šis patarimas galioja ne tik renkantis sofą-lovą, bet ir likusius baldus. Prieš renkantis naujus baldus gerai apmąstykite ir išmatuokite namus bei erdves, kur tie baldai stovės. Nepamirškite aplink baldus palikti tiek erdvės, kad jums būtų patogu judėti ir nemaišytų.

123rf.com nuotr. /Sofa
123rf.com nuotr. /Sofa

Kaina. Kiekvienas bent kartą užėjęs į baldų parduotuvę matė, koks yra pasirinkimas ir kainos, kurios varijuoja nuo labai mažų iki vidutinį atlyginimą gaunančiam žmogui neįperkamų. Pirmiausiai reikia nuspręsti, kiek esate pasirengęs mokėti už sofą, kurią, pavyzdžiui, naudos tik draugai. Ar tikrai vieną kartą per metus apsilankančiai mamai reikia labai brangios lovos? Jei atsakymas ne, nešvaistykite laiko ir pinigų bei rinkitės įperkamą baldą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius