Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 19

Interjero kainos privers išsižioti: pasiruoškite šimtus tūkstančių eurų

Interjerų dizainerių paslaugos įkandamos anaiptol ne kiekvieno kišenei. Mat užsimoję skoningai įsirengti, tarkime, senos statybos būstą Vilniaus senamiestyje paklosite šimtus tūkstančių eurų. Kainos priverčia aikčioti ir įrenginėjant naujos statybos namus, butus ar senos statybos būstus miegamuosiuose miestų rajonuose.
Senamiesčio veidai
Senamiesčio veidai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Interjero įrengimo kainos nuo dalinės būsto apdailos įprastai svyruoja tarp 1 ir 5 tūkst. eurų už kv. m, tačiau neretai gali siekti ir daugiau – viršutinė suma tiesiog neturi „lubų“.

Tai reiškia, kad pavyzdžiui, sumanę pasinaudoti interjero dizainerių paslaugomis, įsirengdami 67 kv. trijų kambarių butą senos statybos name sumokėsite bent 67 tūkst. O jei butas senamiestyje, už interjerą gali tekti pakloti ir kelis šimtus tūkstančių eurų.

„Kainą lemia interjero įrengimo apdailos klasė, projekte numatyti sprendiniai, taip pat ir būsto tipologija. Kainas galima skirstyti grupėmis – ekonominės klasės interjero projekto įgyvendinimo kainos rėžiai svyruoja nuo 1-2 tūkst. eurų, vidutinės – nuo 2-4 tūkst. eurų už vieną kv. m, liukso klasės kainos prasideda nuo 5 tūkst. eurų už kv. m ir „be ribų“...“, – sako architektūros ir interjero dizaino studijos „Very Good Architecture Company“ atstovė Aya Voišnis.

Leono Garbačausko nuotr./Butas senamiestyje su modernizmo elementais: turkio spalva, marmuras ir aukso detalės
Leono Garbačausko nuotr./Butas senamiestyje su modernizmo elementais: turkio spalva, marmuras ir aukso detalės

15min domėjosi, kiek kainuotų interjero paslaugos senos statybos, naujos statybos butuose, kotedže ir nuosavame name bei kas lemia tokias aukštas interjero kainas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius