-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keturių miegamųjų namas su dušu viduryje miegamojo gali būti jūsų už 374 600 eurų

Nekenčiate privatumo? Manote, kad durys yra vietos švaistymas? Jei jums pabodo kursuoti nuo lovos iki vonios kambario, šis namas Droylsdene (Anglija) gali būti skirtas jums, rašo metro.co.uk.
Moteris maudosi duše
Moteris maudosi duše / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Vonia būstas

Už 330 000 svarų (374 600 eurų) kainuojantis būstas iš išorės atrodo pakankamai įprastai, tačiau pagrindiniame miegamajame įrengtas vonios kambarys.

Vietoj tradicinių, nuobodžių nepermatomų durų, atitveriančių vonios kambarį nuo miegamojo, prausyklą skiria tik skaidraus stiklo dušo kabinos durys.

Šis labai prašmatnus ir įdomus dizaino sprendimas leistų visiems kitiems patalpoje esantiems asmenims matyti, kas vyksta duše.

Likusioje vonios kambario dalyje, įskaitant tualetą, yra tik užuolaida, kurią galima užtraukti, vis dėlto panorus šiek tiek privatumo.

Ir taip, visas vonios kambarys išklotas kilimine danga – jauku!

Namą parduoda „Saltsman & Co“ nekilnojamojo turto agentai, o skelbimus apie jį skelbia „Rightmove“.

Vienas namų ieškotojas juokaudamas pakomentavo: „Šiuose namuose nemėgstame sienų ir neskatiname privatumo. Sienos skiria ir skatina iškrypimą“.

Kitas komentatorius šmaikštavo: „Užuolaidos suteikia orumo ir elegancijos, kai apsinuodijus maistu apsikabinama tualetą vos už kelių pėdų nuo miegančio partnerio“.

Mančesterio Droylsdeno rajone esantis nekilnojamasis turtas yra vidutinio ploto šeimos namas su didele modernia virtuve ir valgomuoju, atskira svetaine ir dar trimis miegamaisiais, iš kurių vienas yra didelė pertvarkyta palėpė.

Taip pat yra rūsys ir kiemo sodas su dirbtine žole.

Sąraše neminima unikali vonios kambario situacija.

Jame rašoma, kad „Saltsman and Co Estate agents“ pristato šį nepriekaištingą keturių miegamųjų nekilnojamąjį turtą.

Šis didesnis nei vidutinis šeimos namas buvo gerai prižiūrimas ir išlaikytas, jame siūlomas šiuolaikiškas modernus gyvenimas, tačiau išsaugota daug originalių savybių.

Vienintelė nuoroda į vonios kambario išdėstymą be durų: „Miegamojo zonoje įrengtos spintos, iš kurių galima pereiti į persirengimo kambarį / vonios kambarį su atskirai stovinčiu dvigubu kampiniu dušu su garų purkštukais ir radiju. Vonios kambaryje yra tualetas ir praustuvas rankoms nusiplauti. Sienos išklotos plytelėmis. Radiatoriai, apšvietimo ir maitinimo taškai“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius