Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Moteris išleido per 1000 eurų, kad paverstų namus Anglijoje milžinišku velykiniu šokolado nameliu

Moteris Anglijoje išleido 1014 eurų, kad savo namus paverstų milžinišku šokolado nameliu, puikiai tinkančiu Velykoms. Tam jai prireikė penkių savaičių, rašo metro.co.uk.
Moteris Anglijoje išleido 1014 eurų, kad savo namus paverstų milžinišku šokolado nameliu, puikiai tinkančiu Velykoms.
Moteris Anglijoje išleido 1014 eurų, kad savo namus paverstų milžinišku šokolado nameliu, puikiai tinkančiu Velykoms. / „Scanpix"/SWNS nuotr.

35 metų Carmen Croxall nusprendė savo nuomojamą namą pertvarkyti taip, kad jis atrodytų tarsi iš „šokoladinių plytų“, ir papuošė jį 12 didžiulių narcizų, tvora ir velykiniu zuikiu.

Dviejų vaikų mama garsėja savo nekilnojamojo turto pertvarkymais ir jau 2022 m. Kalėdoms savo būstą buvo pavertusi imbieriniu nameliu.

Tai tik vienas iš daugelio jos projektų. Vis dėlto prisipažino, kad šis velykinis kūrinys greičiausiai bus paskutinis.

Išvargusi nuo savo projektų Carmen sakė, kad ją vargina spaudimas sukurti vis ką nors geresnio ir ji nori pailsėti.

Tačiau „pailsėti“ moteris išeis su trenksmu.

200 šokolado kvadratėlių, kurie dabar dengia jos namus, sukurti Carmen panaudojo MDF plokštes, iš maisto fabriko įsigytą perteklinę foliją, o narcizus pagamino naudodama plastikinius vandens ąsočius, elektros laidą, geltoną lipnią juostą ir geltoną nailoną bei audinį.

Projektui daugiausia panaudotos antrinės žaliavos arba pirktos iš vietinių įmonių.

Rekvizitų fabriko savininkė Carmen iš Ekseterio (Anglija) sakė: „Man labai patinka narcizai. Kai pasakiau savo partneriui, kad darau 12, jis paklausė, kodėl nedarau tik dviejų ar trijų, bet aš manau, kad į juos įdomu žiūrėti dėl jų apimties, o mano sodas yra mažytis. Viską darau dėl savęs ir manau, kad dėl to mano turinys yra autentiškas.“

Velykų namelį Carmen pradėjo planuoti prieš tris mėnesius, tačiau šokoladinį namelį gamino ir įrenginėjo penkias savaites.

Ji atspausdino 200 šokolado kvadratėlių, velykinių kiaušinių ir 5 pėdų šokoladinį zuikį ant MDF plokštės, ir nusipirko folijos pakuotes namo stogui papuošti.

Jos milžiniški narcizai pagaminti iš plastikinio ąsočio, elektros laidų, geltono poliesterio pamušalo audinio ir nailono, lipnios juostos, pakartotinai panaudoto pagalvių kamšalo, vamzdžių valiklio ir sodo vielos lapams.

Savo sodą ji apjuosė tvora iš senų lovos skersinių ir medinių padėklų.

Carmen stengiasi naudoti perdirbtas medžiagas, kur tik gali, – taupydama išlaidas naudoja ankstesnių projektų atraižas.

Carmen sako, kad kaimynai palankiai priėmė jos kūrinį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Užsisakykite 15min naujienlaiškius