Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

5 daugiausiai pirkėjų dėmesio sulaukę butai

Jei nori atkreipti pirkėjų dėmesį – įrenk butą prabangiai, ekstravagantiškai ar bent jau tvarkingai. Tokią pamoką suteikė butų, kurie sulaukė daugiausiai nekilnojamojo turto portalo Aruodas.lt lankytojų dėmesio, savininkai. Pristatome penkis butus, kurie spalio pirmoje pusėje buvo vieni populiariausių tarp ieškančių būsto.
Populiariausi butai spalio pirmoje pusėje
Populiariausi butai spalio pirmoje pusėje / Aruodas.lt

Vilnius, Užupis, Polocko g., 4 kambarių butas

Šviesių spalvų, Provanso stiliumi įrengtas keturių kambarių butas išsiskiria

iš bendro skelbimų srauto. Trijų miegamųjų būstas, esantis naujame antrame mažaaukštės statybos name, dvelkia prabanga: baldai pagaminti pagal individualų užsakymą, dalis jų yra iš Italijos, šviestuvai – iš itališko krikštolo. Būstui jaukumo suteikia svetainėje esantis židinys, o saugumo – vaizdo kameromis stebima namo aplinka, kuri yra ir aptverta.

Buto nuotraukos ir kaina – paspaudus šią nuorodą.

Vilnius, Žvėrynas, Saltoniškių g., 2 kambarių butas

Jei jūsų paprašytų pafantazuoti, kaip gyvena startuolio įkūrėjas, galėtumėte parodyti šį Saltoniškių gatvėje esantį butą. Dviejų kambarių butas itin erdvus – 73 kv. m, bet išskirtinis jo bruožas yra ne plotas, o įrengimas ir spalvų gama. Moderniai, su pop art elementais įrengtame bute išsiskiria įdomūs interjero sprendimai: svetainės akcentas – geltonos spalvos baldai, o vonios kambario – ryškiai raudonos spalvos plytelės. Bute yra dideli langai bei lodžija – erdvus butas atrodo dar erdvesnis.

Daugiau buto nuotraukų ir buto kainą galite rasti paspaudę šią nuorodą.

Vilnius, Žirmūnai, Tuskulėnų g., 3 kambarių butas

Tuskulėnų gatvė išsiskiria patogia padėtimi – iš čia ne tik Vilniaus centras ranka pasiekiamas, tačiau ir kiti sostinės mikrorajonai, todėl nekeista, kad čia parduodamas butas susilaukė pirkėjų dėmesio. Senos statybos pirmame aukšte esančiame dviejų miegamųjų bute yra visi baldai bei buitinė technika, savininkai nurodo, kad jis yra ir „kruopščiai prižiūrėtas, tad galima iš karto įsikelti ir gyventi.“ Kiekvienas kambarys įrengtas pagal funkcinę stilistiką: vaikų kambarys – nuotaikingas, darbo – solidus ir santūrus ir t. t. Maža to, abu miegamieji turi po balkoną.

Daugiau buto nuotraukų ir buto kainą galite rasti paspaudę šią nuorodą.

Šiauliai, Centras, Vytauto g., 2 kambarių butas

Nors Šiaulių Vytauto gatvėje parduodamas butas yra senos statybos name, tačiau atnaujintas tiek pats namas, tiek buto interjeras. Buto savininkai itin pasirūpino praktine gyvenimo puse: už renovaciją reikalinga suma jau išmokėta, o bute sudėti nauji plastikiniai langai, įstiklintas balkonas, ant kiekvieno radiatoriaus yra termostatas. Naujiems šeimininkams paliekami ir baldai, kurių stilistika patiks mėgstantiems santūrumą.

Daugiau buto nuotraukų ir buto kainą galite rasti paspaudę šią nuorodą.

Vilnius, Viršuliškės, Viršilų g., 3 kambarių butas

Trijų kambarių naujos statybos name esantis butas patraukia dėmesį savo apgalvotu ir suderintu interjeru. Ne veltui – butą įrengė profesionalus dizaineris, kuris derino šviesias ir tamsias spalvas. Statytojai ir buto šeimininkai pasirūpino, kad būstas būtų ne tik prabangus, bet ir patogus: čia yra kondicionavimo sistema, garso ir namų kino sistemos, du erdvūs vonios kambariai, iš kurių viename yra masažinė vonia. Naujieji savininkai butą įsigis ne tik su visa integruota buitine technika, tačiau ir prabangiais baldais.

Daugiau buto nuotraukų ir buto kainą galite rasti paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius