Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

5 populiariausi butai tarp pirkėjų: yra į ką akis paganyti

Stilingai įrengti, naujos statybos namuose, net su ne kasdien pasitaikančiais panoraminiais vaizdais pro langą – tokie butai labiausiai domino pirkėjus lapkričio antroje pusėje. Pristatome penkis butus, kurie buvo vieni populiariausių nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt tarp būsto ieškančių pirkėjų.
Butai
Butai / Aruodas.lt

Vilnius, Pilaitė, Vydūno g., 2 kambarių butas

Miegamajame Vilniaus rajone, Pilaitėje, naujos statybos name esantis dviejų kambarių butas yra beveik 60 kv. m ploto. Nors namas statytas prieš dvejus metus, tačiau būstas įrengtas tik šiemet, todėl jame viskas dvelkia naujumu. Ekonominės klasės būstas išsiskiria šviesių spalvų interjeru ir patogiu išplanavimu: virtuvė sujungta su svetaine, miegamajame yra ir erdvi drabužinė. Būstas išsiskiria patogia infrastruktūra: šalia yra parkas pasivaikščiojimams, namo pirmame aukšte įsikūrę sporto klubas bei vaikų darželis, taip pat šalia yra Pilaitės kultūros centras, prekybos centrai, kavinės ir Pilaitės prospektas. Taip pat visada rasite vietą automobiliui – automobilio statymo aikštelė prie namo yra uždara.

Daugiau informacijos apie butą, jo kainą ir nuotraukas, rasite paspaudę nuorodą.

Vilnius, Naujamiestis, Savanorių pr., 2 kambarių butas

Sostinės Savanorių prospekte parduodamas butas yra „tituluotas“ – jis buvo laimėjęs apdovanojimą „Auksinė paletė“ už „Inovatyviausią interjerą“. Buto interjere žaidžiama ne tik spalvomis, tačiau ir formomis – pertvaros ir lubos yra laužytos, kelių plokštumų, kambarių įėjimo erdvės netaisyklingų formų – tokių sprendimų kasdien nepamatysi. Dizaino prabangiai įrengtas 2 kambarių, 71 kv. m butas Savanorių prospekte akį traukia ne tik interjeru, tačiau ir vaizdais pro langą. Iš „Helios City“ dangoraižio 15-ame aukšte esančio buto atsiveria vaizdai į Vilniaus miesto centrą ir Senamiestį. Jei susidomėjote, tai galite būti tikri, kad apdovanojimu įvertintą butą gausite tokį, koks jis yra – jis parduodamas su visu jame esančiu įrengimu, baldais bei buitine technika.

Daugiau informacijos apie butą, jo kainą ir nuotraukas, rasite paspaudę nuorodą.

Vilnius, Antakalnis, Antakalnio g., 4 kambarių butas

Butas šalia upės su namo privalumais. Taip galima apibūdinti šiuos keturių kambarių, net 152 kv. m, apartamentus. Čia rasite tokius individualaus namo atributus kaip židinį svetainėje, sukūrinę vonią, tropinį dušą, vyno spintą, pagalbinę patalpą su skalbimo ir džiovinimo mašinomis. Naujos statybos bute erdvės yra patogiai išplanuotos: vienoje patalpoje yra svetainė, valgomojo zona bei virtuvė; pagrindinis miegamasis yra su persirengimo bei vonios kambariais; taip pat yra antrasis miegamasis bei darbo kambarys, antrasis vonios kambarys ir pagalbinė patalpa. Nors buto plotas didelis, tačiau įrengtas autonominis dujinis šildymas ir rekuperacija.

Daugiau informacijos apie butą, jo kainą ir nuotraukas, rasite paspaudę nuorodą.

Vilnius, Žvėrynas, Stirnų g., 4 kambarių butas

Naujos statybos pirmame šešiaaukščio namo aukšte esančio keturių kambarių buto pagrindinis akcentas – ąžuolinės medinės grindys, kurios visam butui suteikia jaukumo. Prie grindų priderinti ir kiti buto akcentai – dalis baldų yra natūralaus medžio, tapetai yra su lapų ir šakų motyvais. Butas orientuotas rytų ir pietų kryptimis, todėl šviesus ir šiltas – pardavėjai akcentuoja mažas šildymo sąskaitas.

Žvėrynas dėl savo vietos yra vienas geidžiamiausių Vilniaus mikrorajonų. Didelis privalumas, kad gyvenant miesto centre galima mėgautis uždaros gyvenvietės privalumais: vidinis kiemas uždaras ir rakinamas, jame yra suoliukai, vaikų žaidimo aikštelės, tad čia gyvenant čia galima jaustis saugiai ir patogiai.

Daugiau informacijos apie butą, jo kainą ir nuotraukas, rasite paspaudę nuorodą.

Vilnius, Naujamiestis, S. Konarskio g., 3 kambarių butas

Pro šio buto langus Vilnius – kaip ant delno. Iš 21-ame iš 27 aukštų name esančio prabangiai įrengto buto atsiveria vaizdas į Senamiestį – pro panoraminius langus galima jausti pulsuojantį miesto ritmą ir išgyventi 360 laipsnių vaizdo pojūtį. Pats dviejų miegamųjų, trijų kambarių butas įrengtas retro stiliumi. Skirtingai nuo panašių butų, pasirinktas minimalistinis apstatymas, todėl buto vidinės erdvės lyg per panoraminius langus susilieja su Vilniumi.

Daugiau informacijos apie butą, jo kainą ir nuotraukas, rasite paspaudę nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius