Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aruodas.lt: 5 populiariausi lapkričio butai – nedideli, visiškai įrengti ir atokiau nuo miesto centro

Lankomiausio nekilnojamojo turto portalo Aruodas.lt duomenys rodo, jog lapkričio mėnesį daugiausia lankytojų dėmesio susilaukė 2-3 kambarių visiškai įrengti butai, esantys atokiau nuo miesto centro (sostinės Fabijoniškėse, Pilaitėje). Kauniečių akį labiausiai traukė Kauno rajone įrengti pakankamai nauji kotedžai.
Populiariausi lapkričio mėnesio butai portale Aruodas.lt
Populiariausi lapkričio mėnesio butai portale Aruodas.lt / Aruodas.lt nuotr.

Stilingas ir jaukus butas Antakalnyje

2017-aisiais pastatytame naujame name Antakalnyje parduodamas stilingai įrengtas butas. Jis įrengtas mūriniame name, projekte „Ąžuolų terasos“. Pro buto langus matosi dalis miško, yra 5 kv. metrų terasa.

Šis butas įrengtas interjero dizainerės, todėl jame puikiai suderintos ryškesnės minkštųjų baldų spalvos ir natūralaus medžio apdaila. Vonia išklota ispaniškomis plytelėmis.

Naujas rajonas yra aptvertas, jog viduryje – ryškiaspalvės žaidimų aikštelės ir žaliosios erdvės. Naujame name įrengtas centrinis kolektorinis šildymas, vėdinamas fasadas, lietaus vandens surinkimo rezervuarai. Ši Antakalnio vieta yra patogi susisiekimui su miesto centru bei kitais rajonais. Norėdami sužinoti šio buto kainą ir pamatyti daugiau nuotraukų spauskite ŠIĄ nuorodą.

Šviesus 3 kambarių butas Pilaitėje

Pilaitės rajone, I.Simonaitytės gatvėje, parduodamas itin šviesus 3 kambarių butas. Namą, kuriame yra šis būstas, 2014-aisiais pastatė vystytojas „Vilmesta“. Bute yra erdvus vaikų kambarys, dideli vitrininiai langai, įstiklintas balkonas, svetainė sujungta su virtuve. Visas būstas yra vientiso stiliaus, dekoruotas baltos ir smėlinės spalvų apdailos medžiagomis.

Šis butas šildomas grindiniu šildymu, kurį galima reguliuoti, taip pat įrengta rekuperacijos sistema. Kiemas – uždaras, su vaikų žaidimų aikštele bei užkardu, kuris suteikia galimybę kieme parkuoti automobilius tik to namo gyventojus.

Besiplečiančiame Pilaitės rajone nuo šio būsto vos kelis šimtus metrų nutolę įvairūs darželiai, apie kilometrą – 3 vidurinės mokyklos. Norėdami pamatyti daugiau šio buto nuotraukų ir sužinoti jo kainą, peržiūrėkite skelbimą portale Aruodas.lt.

Butas Fabijoniškėse su antresole

Šis butas dar kartą įrodo, kiek daug priklauso nuo dizainerio ar būsto projektuotojo išmonės ir sugebėjimo. Tipiniame miegamajame rajone įrengtas 3 kambarių butas su antresole ir netradiciškai suplanuotomis erdvėmis.

Antresolėje yra pagrindinis miegamasis, kuriame įrengta kriauklė, šalia – vonios patalpa. Pirmajame aukšte įrengta virtuvė ir svetainė, taip pat – vaiko kambarys.

Virtuvė su svetaine sujungta, tačiau ji pasislepia nišoje. Pirmajame aukšte taip pat įrengtas sanitarinis mazgas su raudonu unitazu. Butas parduodamas su integruotais baldais. Norėdami pamatyti daugiau šio būsto nuotraukų ir sužinoti jo kainą spauskite ČIA.

Vientiso stiliaus 3 kambarių butas Šiaurės miestelyje

Šio būsto interjere susijungia šiuolaikiška apdaila ir senovinį stilių imituojančios detalės. Virtuvei suformuota netradicinės formos niša, įrengta sienelė, ant kurios galima rašyti kreida.

Svetainėje į apdailą įsiterpia plytų siena. Įrengtas darbo ir vaikų kambarys, drabužinė. Šio būsto vonia – erdvi, joje telpa dušo kabina, klozetas, bidė ir skalbyklė. Visame bute išklotos ąžuolinės alyvuotos grindys.

Už papildomą kainą parduodamos dvi parkingo vietos. Ulonų gatvė, įsikūrusi tarp dviejų miesto arterijų, leidžia greitai pasiekti miesto centrą. Norėdami pamatyti daugiau šio būsto nuotraukų ar sužinoti kainą, peržiūrėkite skelbimą lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt.

Kotedžas Kauno rajone, Laurų gatvėje

Jei norite draugams pasigirti gyvenantis Laurų kvartale – rinkitės šį projektą. Na, tik tiek, kad Laurų gatvė – ne Vilniuje, o Kauno rajone. Tačiau čia pastatyti kotedžai patiks svajojantiems apie atskirą įėjimą, erdvią terasą ir šiek tiek žalios erdvės. Kotedžas yra 3-jų kambarių, 70-ies kvadratinių metrų ploto.

Pirmajame aukšte nišoje įrengta virtuvė, prieš didžiulius langus į kiemą – svetainė. Šiame aukšte taip pat įrengtas WC, o antrame aukšte – erdvesnė vonios patalpa su dušu ir bidė. Kotedžas parduodamas su visa integruota buitine technika, skalbykle, šaldytuvu.

Namas – šiltas, orientuotas į pietvakarių pusę, jame įrengtas grindinis ir autonominis dujinis šildymas, reguliuojamas „Danfoss“ termostatu. Daugiau apie šį pasiūlymą sužinosite spustelėję ŠIĄ nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius