Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aruodas.lt: afrikietiškais akcentais sušildytas butas Vilniaus centre – išskirtiniam skoniui

Perkantieji būstą dažnai pateikia pagrindinius reikalavimas – kad butas ar namas būtų nenusidėvėjęs, sutvarkytas, strategiškai patogioje vietoje, erdvus, išskirtinis, turintis akį traukiančių akcentų. Vilniuje, Brolių gatvėje esantis trijų kambarių butas atitinka išrankiausio žmogaus norus.
Butas Naujininkuose
Butas Naujininkuose / Aruodas.lt

„Šis su dizainere įrengtas butas išties unikalus – jame dominuoja afrikietiški motyvai, šiltos spalvos, apstu išskirtinių detalių. Dujinis šildymas suteikia nepriklausomybę, o pro langą matomas vaizdas skatina kuo ilgiau būti namuose“ – teigia parduodamo būsto savininkė Linda.

Saugi ir rami vieta gyventi

Mažaaukštės statybos namas, aptverta didelė, žalia teritorija, šalia augantys seni medžiai, žaliuojanti kalva – gyva oazė, kurioje malonu gyventi. Linda sako, kad taip pat ši vieta yra itin saugi: „Įvažiavimas į teritoriją saugus – yra vartai. Dėl laisvos parkavimo vietos taip pat galite būti užtikrinti. Šiame name gyvena nedaug žmonių, visi vieni kitus pažįsta ir pasitiki. Nors aplink išsidėsčiusios ugdymo įstaigos, triukšmas gyventojų tikrai nevargina, o vakarais ir savaitgaliais ši vieta primena užmiesčio sodybą.“

Vienas didžiausių buto privalumų, pasak buto savininkės Lindos, yra tas, kad jame kol kas dar niekas negyveno. „Namas yra mažaaukštis, 2013 m. statybos, o 62,62 kv. m absoliučiai naują butą su jauna, profesionalia interjero dizainere Jovita Bingelyte įrengti baigėme šių metų liepos mėnesį.“ Skelbimas apie parduodamą butą įdėtas lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt.

Aruodas.lt/Butas Naujininkuose
Aruodas.lt/Butas Naujininkuose

Interjere aktualus vientisumas ir natūralios spalvos

Nuo sienų, lubų iki baldų ir smulkių detalių – visame bute vyrauja žemės spalvos. „Bendradarbiaudama su dizainere turėjau tik vieną prašymą – kad tai nebūtų standartinis, šiuo metu madingas interjeras su baltomis sienomis ir baltais baldais. Šiuo metu rinka perpildyta tokiais butais, tad man norėjosi buto „su veidu“. Rezultatu esu patenkinta – Jovitai puikiai pavyko!“ – šypsosi Linda. Moters teigimu, šiuo metu panašaus į šį butą rasti praktiškai neįmanoma, jis išties išskirtinis ir unikalus. Apžiūrėkite daugiau nuotraukų, paspaudę šią nuorodą.

„Dizainerės profesionalumą įrodo dėmesys išpildytoms detalėms – pro langą matyti kito namo baklažano spalvos fasadas, šio buto koridoriui pasirinktas analogiškas atspalvis. Tai sukuria vientisumo įspūdį.“ Buto interjere vyrauja šiltos žemės spalvos – baklažanų, samanų, rusvi atspalviai sukuria jaukumo, gyvumo ir šilumos pojūtį. Tačiau yra tamsesnių kampelių – jie čia tam, kad būtų lengviau susikaupti, atlikti darbus.

Aruodas.lt/Butas Naujininkuose
Aruodas.lt/Butas Naujininkuose

Išskirtinis dėmesys afrikietiškoms detalėms

Unikalių detalių šiame būste apstu, o kai kurie sprendimai priverčia aikčioti. Pavyzdžiui, fototapetas, esantis atskirai nuo tualeto įrengtame vonios kambaryje. „Lietuvos rinkoje voniai pritaikytų fototapetų neradome, tad dizainerė ieškojo piešinio ir pagal individualų užsakymą buvo pagamintas afrikietiškais motyvais padabintas plaunamas lipdukas.“

Tiesa, afrikietiški motyvai dominuoja ne tik vonios kambaryje, bet ir visame bute. Ant sienos kabančias kaukes dizainerė Jovita parvežė iš Afrikos ir pritaikė jas šiame unikaliame interjere.

Aruodas.lt/Butas Naujininkuose
Aruodas.lt/Butas Naujininkuose

Erdvę didinantys elementai – visame bute

Butas Brolių gatvėje išsiskiria nestandartiniais išmatavimais ir nuolat į namus patenkančia šviesa – lubų aukštis čia siekia net 3,10 – 3,35 m, o svetainėje, sujungtoje su virtuve, yra keturi didžiuliai langai. „Vienas jų – nestandartinis, itin didelių išmatavimų. Vasarą susidaro įspūdis, kad sėdi sode, o žiemą galima mėgautis žiemos vaizdais, apšerkšnijusiais medžiais. Juokiuosi, kad šiame bute papildomai nereikia nei paveikslų, nei televizoriaus.“

Linda mano, kad šis erdvus, unikalus ir šviesus būstas galėtų patikti nestandartiniam žmogui ar šeimai, taip pat tiems, kuriems aktualu pro langą matyti gamtą, justi ramybę ir saugumą. „Šį butą kūrėme tiems, kuriems namai skirti ne tik permiegoti. Orientavomės į tuos, kuriems namuose tiesiog gera būti. Patikėkite – iš šio buto nesinori išeiti,“ – juokiasi moteris. Ši vieta strategiškai patraukli ir šeimoms – aplink išsidėstę keli darželiai ir mokyklos, o vaikų saugumą užtikrina uždaras kiemas. Linda sako, kad neįsivaizduoja kontingento, kuriam šis butas galėtų netikti, tad bent užsukti ir apžiūrėti jį gali kiekvienas besidomintis.

Daugiau informacijos apie butą Vilniuje, Brolių gatvėje, galite matyti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius