Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Aruodas.lt“: kaip atrodo 5 vieni brangiausių šiuo metu Lietuvoje parduodamų gyvenamųjų namų?

Prabangūs ir tik nedidelės dalies gyventojų kišenei įperkami namai – šimtų kvadratinių metrų ploto nuosavi namai, stovintys prestižinėse šalies gyvenvietėse. Net 3 iš 5 parduodamų objektų yra Valakampiuose ant Neries krantinės – rajone, kuriame įsikurti svajotų dauguma sostinės gyventojų. Pateikiame vieną ištaigingiausių šiuo metu parduodamų objektų penketuką – nuo pigiausio iki brangiausio.
Vilnius, Laurų g.
Vilnius, Laurų g. / Aruodas.lt
Temos: 1 Aruodas.lt

5. Vilnius, Laurų g.

Daugiau nei 600 kv. m2 ploto, beveik 23 arų sklype stovintis gyvenamasis namas Laurų gatvėje – prabangi oazė prestižiniame sostinės rajone. 2008 metų statybos, nestandartinio išplanavimo dviaukštis namas yra parduodamas su daline apdaila, todėl naujakuriai šio būsto interjerą galės pasirinkti pagal savo skonį.

Šiuo metu čia numatyta erdvė ir SPA zonai – pirčiai bei baseinui. Tačiau atsižvelgdami į didžiulį namo plotą, naujieji namo šeimininkai turės galimybę įgyvendinti ne tik šias, bet ir daugybę kitų, jų pomėgius, hobius ir gyvenimo būdą atitinkančių, idėjų.

Daugiau informacijos apie namą rasite pagal šią nuorodą.

4. Trakai, Galvės g.

Pačioje Trakų širdyje, prie pat Galvės ežero, parduodamas įrengtas kompleksinis objektas – beveik 300 kv. m2 ploto gyvenamasis namas kartu su svečių namu (121,76 kv. m2), esantis 11 arų sklype. 2008 metų statybos mūrinis namas įrengtas itin prabangiai – jo interjere vyrauja klasikinis, Provanso stilius, rūsyje įrengta pirtis ir sūkurinė vonia.

Sklypo aplinka yra sutvarkyta sutvarkyta ir apželdinta, o namą supa medinė tvora ir tujų eilutė. Bene svarbiausias šio namo akcentas – pati vieta. Nuo gyvenamojo namo terasos atsiveria vaizdas į Trakų pilį bei akimis aprėpiamą Galvės ežero salyną.

Skelbimą apie šį namą rasite pagal šią nuorodą.

3. Vilnius, Valakampiai (Vaidilutės gatvė)

Prestižiniame Vilniaus rajone, Vaidilutės gatvėje, esantis 494 kv. m2 ploto įrengtas 2006 metų statybos mūrinis gyvenamasis objektas veikiau primena modernią pilį nei gyvenamąjį namą. Jo interjerui būdingas klasikos ir prabangos derinys: natūralaus medžio baldai čia puikiai dera su šviesiu vidiniu interjeru, kuris suteikia dar didesnės erdvės pojūtį. Cokoliniame namo rūsyje yra įrengta sauna, sūkurinė vonia ir garinė pirtis.

18,1 a sklypo aplinka yra sutvarkyta bei prižiūrėta, o namo terasa bei poilsio zona yra orientuota į privatų kiemą, nuošalų nuo likusių namų. Gyvenamąjį namą gaubia miškingos teritorijos, tad šio namo gyventojai gali pasijusti tarsi miške, už kurio driekiasi ranka pasiekiama civilizacija.

Norite sužinoti, kokios sumos prašoma už šį namą? Skelbimą rasite pagal šią nuorodą.

2. Vilnius, Valakampiai (Meškeriotojų gatvė)

Tai – didžiausias įrengtas gyvenamasis namas, patekęs į šį penketuką, jo bendras plotas viršija 800 kv. m2. Šildymui yra suformuotas privatus geoterminis gręžinys, todėl namo eksploatacijos išlaidos nėra didelės. Čia taip pat yra įdiegta išmaniųjų namų valdymo sistema, o geriamasis vanduo yra valomas valgomąja druska.

Namas pasižymi išskirtiniu interjeru, kurį kūrė garsi prancūzų architektė ir dizainerė Anne Toulouse, kūrusi daugybę prabangių objektų Paryžiuje bei kitose didžiųjų šalių sostinėse.

Be įprastų gyvenamųjų zonų čia taip pat yra įrengta SPA zona – trijų tipų pirtys (suomiška, turkiška garinė ir infraraudonųjų spindulių) ir profesionali baseino įranga (vandens kaskada, priešsrovė, 5 povandeninio masažo sistemos, sūkurinė vonia). 10 arų sklype stovintis 2006 metų statybos namas yra prie pat Neries krantinės, aptvertoje ir privačioje teritorijoje.

Pateikiame skelbimo apie šį parduodamą namą nuorodą.

1. Vilnius, Valakampiai (Meškeriotojų g–vė)

Galiausiai, į mūsų penketuko viršūnę patekęs, brangiausias šiuo metu Lietuvoje parduodamas namas, taip pat įsikūręs Valakampiuose. Jį projektavo žymaus Lietuvos architektas Raimundas Pilkauskas. 2008 metais pastatytas namas pasižymi moderniu amerikietišku stiliumi, o jo erdvės išplanuotos itin funkcionaliai ir patogiai gyvenimui.

Gyvenamasis namas kartu su ūkiniu pastatu ir pavėsine stovi beveik 20 arų apsodintame ir apželdintame sklype, Valakampių pušyne. Sklypas yra puikioje vietoje – iš pagrindiniame miegamajame esančios trasos atsiveria vaizdas į Neries horizontą. Namą supa solidžių kaimynų bendruomenė, tad čia bus užtikrintas saugus ir privatus gyvenimas.

Objekto kaina: 2 288 000 eurų (4 629eur/kv. m2)

Skelbimą rasite pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius