-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: nauji loftai Vilniuje – mėgstantiems vakarietišką gyvenimą netoli centro

Gyvenimas lofte turi daug pavydėtinų privalumų: aukštos lubos, vitrininiai langai, didelis šviesos srautas, erdvės pojūtis – nenuostabu, kodėl modernus, netipinis būstas metams bėgant tapo toks populiarus.
„Western32“ loftai
„Western32“ loftai

Industrinis stilius žavi mėgstančius šiuolaikišką gyvenimo ritmą – pramoninių teritorijų pastatuose įrengti butai išsiskiria nestandartiniu išplanavimu ir atveria neribotas galimybes įgyvendinti drąsius kūrybinius sprendimus.

Jei kas paklaustų loftų gyventojų, kodėl jie pasirinko kurti namus tokiose erdvėse, veikiausiai daugelis jų įvardytų panašias priežastis: nevaržančias erdves ir galimybę planuoti būstą pagal savo individualius poreikius. O jei dar loftas – pačioje miesto širdyje...

Maždaug prieš dešimtmetį į Lietuvą atėjusi mada apleistas industrines erdves pritaikyti kasdieniam gyvenimui šiandien, rodos, vis labiau atranda savo pirkėją. Didelės, lengvai transformuojamos erdvės sužavėjo tiek drąsius sprendimus mėgstantį jaunimą, tiek kūrybiškus sprendimus mėgstančius vyresnius žmones. Ir net jei pirmieji loftų gyventojai įprastai būdavo menininkai, čia įsirengdavę savo spalvingas studijas, dabar loftas - gero skonio pasirinkimas ir viengungiams, ir šeimai.

Lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt esančioje rubrikoje „Nauji projektai“ pristatomas ne tik butų ar namų naujų projektų, bet ir naujas loftų ir butų projektas Viršuliškėse „Western32“, derinantis vakarietišką gyvenimo kokybę ir funkcionalumą. Naujai besikurianti erdvė patiks tiems, kurie trokšta gyventi Žvėryno kaimynystėje – Vilniaus centras nuo čia pasiekiamas vos per kelias minutes.

„Viršuliškės – atsinaujinantis rajonas, jame atsiranda vis daugiau naujų nekilnojamojo turto projektų, nauju būstu domisi ir tie, kurie jau čia gyvena. Rajonas patrauklus dėl savo lokacijos, patogaus susisiekimo, todėl palyginti su kitais loftais, vieta mieste – tai didelis „Western32“ privalumas“, – 15min sakė su šiuo projektu dirbanti nekilnojamo turto brokerė Edita Jakovickienė.

Pasak jos, Viršuliškių gatvėje esančiame, anksčiau buvusiame administraciniame pastate jau netrukus bus įrengta 60 erdvių, tarp jų – 28-81kv. metrų ploto loftai, butai, dalis pastato bus skirta komercinėms patalpoms.

„Projektas orientuotas į gyvenamas patalpas, tačiau suprantame, kad gyventojams labai svarbu, jog šalia namų būtų galima rasti kepyklą, kirpyklą ar gydyklą. Tai, kad dėl tam tikrų prekių ar paslaugų nereikia specialiai važiuoti į miesto centrą – pridėtinė vertė gyventojams, norime, kad jiems nieko netrūktų, kad visi svarbiausi dalykai būtų viename komplekse“, – kalbėjo E.Jakovickienė.

Šiuo metu buvęs penkių aukštų pastatas jau rekonstruotas, jame pakeista santechnika, elektros instaliacija, langai, įrengta oras-oras šildymo sistema. Taip pat statomas priestatas, atskira erdvė komercinėms patalpoms, gyventojams – dviejų aukštų parkavimo aikštelė.

„Pastato išskirtinumas – terasos, jos bus kelios: trečiame aukšte bus įrengta tik namo gyventojams skirta vaikų žaidimų aikštelė, ant stogo – bendra erdvė viso namo gyventojams. Terasa ant stogo taps puikia vieta kaimynų susibūrimams, susitikimams su draugais – čia atsiveria puikus vaizdas, vakarų kryptimi matosi horizontas, galima stebėti saulėlydžius“, – pasakojo brokerė.

Jos teigimu, „Western32“ siūlo platų būsto pasirinkimą, nuo nedidelių, kompaktiškų erdvių iki įspūdingų, 80 kv. metrų ploto erdvių.

„Lofte galima gyventi, galima įsirengti kūrybinę erdvę – tai būstas drąsiems, netradicinius sprendimus ir šiuolaikišką gyvenimo būdą mėgstantiems žmonėms. Šie loftai nėra labai maži – erdvės užtenka ir gyvenamai erdvei, ir miegamajam, ir darbo vietai. Lofto privalumas tas, kad į erdves galima pažvelgti originaliai ir įsirengti labai įdomų būstą. Juolab kad tai puiki investicija – tokią erdvę ateityje visuomet bus lengva išnuomoti“, – sakė E.Jakovickienė.

Čia esą puikiai jausis jauni žmonės, kelių asmenų šeima. Nors, brokerės teigimu, vis dažniau loftais domisi ir vyresnio amžiaus žmonės – tai tik įrodo, kad lietuviai pamėgo iš Vakarų atėjusias naujoves. Vakarietiškos loftų kultūros šaknis iliustruoja ir pats projekto pavadinimas – Western, tuo tarpu 32 – šio namo numeris Viršuliškių gatvėje.

Lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt rasite ir daugiau skelbimų apie parduodamus loftus, paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius