Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt pristato 4 k. butą – svajonę pušyne prie ežero Vilniuje

Ir pačiame Vilniuje, ir įstabioje paežerėje pušyne, kur pro akis nepraslysta metų laikai, įsivaizduojant, kaip vasaros saulės nutviekstas pušis ims gaivinti lietus, o paskui apdengs vėsūs balti patalai. 4 kambarių butas sostinės Antakalnio rajone – reta galimybė įsikurti erdviuose, išskirtinio interjero, patogumo ir saugumo namuose šalia Balžio ežero, kur privatumas dera su atvirumu naujoms patirtims.
4 kambarių butas Antakalnyje, Balžio gatvėje
4 kambarių butas Antakalnyje, Balžio gatvėje / Akvilės Balvočiūtės nuotr.
Temos: 2 Butas Aruodas.lt

Pasak „Kauno būstų“ pardavimų vadovės Akvilės Balvočiūtės, ne tik buto nuotraukų peržiūrų ir įsiminimų skaičius portale Aruodas.lt– originalūs, traukiantys dėmesį, nepamirštami.

Išmaniai naudojama natūrali ir dirbtinė šviesa

Įrengimui panaudotos kokybiškos, natūralios medžiagos. Savitumo erdvėms teikia meistriškai parinktos interjero detalės, meno kūriniai, išmaniai naudojama natūrali ir dirbtinė šviesa.

Kaip pasidalijo Akvilė, į gyvenamąją erdvę prie Balžio ežero jau atkreipė dėmesį ir rinkodaros specialistai bei dizaineriai, ieškantys lokacijų fotografavimams ir filmavimams.

Sprendimų logika ir drąsa

To paties architekto projektuoti ir iki detalių apgalvoti apartamentai išsiskiria ne tik sprendimų logika bei drąsa. Kiekvienas 100 kvadratinių metrų buto centimetras tarnaus patogumui, laisvei nesislėpti, gerai savijautai ir privatumui, kai jo norisi, taip pat puikiai nuotaikai, smagiai leidžiant laiką poroje, šeimoje ar su draugais.

Prie Balžio ežero parduodamo 4 kambarių buto nuotraukų galeriją galima rasti portale Aruodas.lt.

Didžiuliai vitrininiai langai, orientuoti į šiaurės rytų pusę, tiek vasarą, tiek žiemą leis mėgautis įspūdingais gamtos vaizdais. Žiemos vakarais ne tik šildys, bet ir ramins malkų traškėjimas krosnelėse autorinio interjero svetainėje ir miegamajame.

Jaukiems pasisėdėjimams kieme įrengta erdvi terasa su lauko baldais. Čia pat, vos išėjus iš kiemo – nuostabus Balžio ežeras su pušynu ir pasivaikščiojimo takais greta. Vasaros metu – veikiantis vandenlenčių parkas, paplūdimiai, kitos pramogos.

Akvilės Balvočiūtės nuotr./4 kambarių butas Antakalnyje, Balžio gatvėje
Akvilės Balvočiūtės nuotr./4 kambarių butas Antakalnyje, Balžio gatvėje

Cokoliniame aukšte – prašmatni laisvalaikio zona

Didžiausioje Vilniaus miesto dalyje – Antakalnyje, Balžio gatvėje, parduodamo 4 kambarių buto cokoliniame aukšte papildomai įrengta prašmatni laisvalaikio zona. Pasak A.Balvočiūtės, čia galima ramiai pavakaroti su knyga, pasiklausyti muzikos, atsipalaiduoti su draugų kompanija ar netgi apnakvyndinti netikėtus svečius su visais patogumais, prie kurių esame įpratę.

Akvilės Balvočiūtės nuotr./4 kambarių butas Antakalnyje, Balžio gatvėje
Akvilės Balvočiūtės nuotr./4 kambarių butas Antakalnyje, Balžio gatvėje

Romantiškiems vakarams dviese – privatus miegamasis su vonia

Pirmame aukšte įrengta svetainė su virtuvės zona ir wc. Antrame aukšte – privatus miegamasis romantiškiems vakarams dviese. Jame – vonia, šalia – drabužinė, wc. Trečiame aukšte – du vaikų kambariai (arba atskiri svečių kambariai) su papildomu dušu ir wc.

Automobilių parkavimo vietos – uždaroje kiemo teritorijoje, į kurią įvažiuoti galima tik per automatinius vartus, valdomus pulteliais ar telefono skambučiu. Patogus privažiavimas.

Parduodamą butą įrenginėjo UAB „Kauno būstai“. Pasak pardavimų vadovės, jau keletą metų bendrovė sėkmingai dirba Palangoje, tad ir į kitus objektus dažnai tarsi persikelia pajūrio dvasia, o ilgametė patirtis statybų sektoriuje ir NT pardavime padeda siekti balanso tarp kokybės, kainos ir klientų poreikio patenkinimo.

Akvilės Balvočiūtės nuotr./4 kambarių butas Antakalnyje, Balžio gatvėje
Akvilės Balvočiūtės nuotr./4 kambarių butas Antakalnyje, Balžio gatvėje

Apie įrangą – keliais žodžiais

Daugiau informacijos ir nuotraukų iš Balžio gatvėje parduodamo 4 kambarių buto prie ežero su atskiru įėjimu, terasa ir daugybe kitų privalumų galima rasti lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Bendras parduodamo buto plotas – 100 kvandratinių metrų, paskirtis – gyvenamoji.

Visame bute įrengtas grindinis šildymas (šilumos siurblys oras-vanduo). Svetainėje, pirmame aukšte ir miegamajame antrame aukšte patalpas galima šildyti krosnelėmis, kurios gali būti kūrenamos malkomis, briketais. Nauja kanalizacija. Nauja elektros instaliacija. Įrengta signalizacija, vaizdo kameros.

Jei reikėtų trimis žodžiais įvardyti buto įrengimus, tai būtų išskirtinumas, patikimumas ir kokybė.

Akvilės Balvočiūtės nuotr./4 kambarių butas Antakalnyje, Balžio gatvėje
Akvilės Balvočiūtės nuotr./4 kambarių butas Antakalnyje, Balžio gatvėje

Su atskiru įėjimu, atskiras kiemas

Butas aukštomis lubomis, su atskiru įėjimu bei privačiu kiemu. Parduodamas su baldais ir buitine technika. Netoliese prekybos centrai, parduotuvės, mokymo įstaigos, periodiškai kursuojantis visuomeninis transportas.

Kaip 15min sakė „Kauno būstų“ pardavimų vadovė A.Balvočiūtė, dauguma šiuo metu jos parduodamų butų ir kotedžų – kurortinėje Palangoje, tačiau ir sostinėje yra žmonių, kurie norėtų ne tik gyventi įprastu režimu niekuo neišsiskiriančioje vietoje, bet ir grįžti į namus, kurie užtikrintų geriausią poilsį, kokį dažnai turime tik išvykę atostogauti.

Mieste kaip kurorte

„Parduodamas butas – išskirtinis savaime, tačiau ir infrastruktūros privalumų labai daug. Tikime šiuo projektu, nes išskirtinė vieta bei įrengimas būsimiems savininkams ar gyventojams tikrai bus namai, į kuriuos visada norėsis grįžti. Šis projektas atrodo tikrai labai patrauklus dėl ypatingos vietos. Prie ežero gera ne tik vasarą, bet ir žiemą. Tai yra galimybė gyventi sostinėje, miesto teritorijoje tarsi kurorte“, – apibendrino pardavimų vadovė.

Jai pačiai didžiausias parduodamo buto privalumas – išskirtinis įrengimas: „Iki šiol matau vaizdą per miegamojo langus žiemą į apsnigtas pušis, kuris – nepamirštamas. Miesto centre tokio vaizdo turbūt niekur nepamatysi. Žinoma, labai patogus buto išplanavimas, kad antrame aukšte tėvų miegamieji su vonia ir drabužine, trečiame – vaikų ar svečių kambariai, o cokoliniame aukšte – laisvalaikio zona. Tai užtikrina privatumą, kai jo norisi. Terasoje, kuri išklota natūralia mediena, smagu pusryčiauti ar vakaroti su didesne kompanija“.

Daugiau Akvilės parduodamų objektų galima rasti lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt pagal šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius