Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Darnu Group“ baigė naujo Panevėžio policijos komisariato statybą

Nekilnojamojo turto plėtros grupės „Darnu Group“ bendrovė „Salvinta“ baigė statyti naują Panevėžio policijos komisariatą su areštine.
Panevėžio policijos komisariatas
Panevėžio policijos komisariatas / „Darnu group“ nuotr.

Komisariatas pastatytas pagal viešosios ir privačios partnerystės projektą kartu su Policijos departamentu, pranešė grupė.

„Mūsų patirtis dirbant su viešosios ir privačios partnerystės projektais rodo, kad šis modelis yra vienas efektyviausių būdų kurti modernią viešąją infrastruktūrą Lietuvoje“, – pranešime teigė „Darnu Group“ generalinė direktorė Sigita Survilaitė-Mekionienė.

Statybas finansavo bankas „Luminor“, paskolinęs 10,6 mln. eurų. Bendra statybų kartu su pastato valdymu ir priežiūra 12 metų vertė nevertinant infliacijos – 28,7 mln. eurų (be PVM). Pernai rudenį skelbta, kad projekto vertė siekia apie 21 mln. eurų.

Pernai pavasarį Beržų gatvėje pradėtame statyti trijų aukštų 8,3 tūkst. kv. metrų ploto pastate įsikurs apie 500 darbuotojų iš 17 padalinių, jame įrengtos dvi šaudyklos, areštinė, greta – 300 automobilių aikštelės, šunų dresavimo aikštelė su voljerais.

Iki šiol Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas veikė keturiuose pastatuose, kurių bendras plotas siekia apie 16 tūkst. kv. metrų, dalis iš jų nuomojama. Persikėlus į naują pastatą metinės jo išlaikymo išlaidos turėtų sumažėti apie 290 tūkst. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius