Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Druskininkuose planuoja „Lidl“: iškils vietoje buvusio viešbučio „Sakalas“

Druskininkuose, vietoj buvusio viešbučio „Sakalas“ prekybos tinklas „Lidl“ planuoja naują parduotuvę. Pastaroji bus pirmoji mieste.
Viešbutis „Sakalas“
Viešbutis „Sakalas“ / Druskininkų savivaldybės nuotr.

Druskininkų savivaldybė išplatino pranešimą, kuriame teigiama, kad birželio 9 dieną meras Ričardas Malinauskas, savivaldybės vadovai ir administracijos specialistai susitiko su „Lidl Lietuva“ atstovais ir aptarė būsimas investicijas.

Nurodoma, kad jau kitais metais Ateities rajono prieigose duris atvers nauja prekybos tinklo parduotuvė. Pastaroji turėtų kilti daugiau kaip 20 metų nenaudojamo buvusio viešbučio „Sakalas“ vietoje.

Partnerio nuotr./LIDL parduotuvė
Partnerio nuotr./LIDL parduotuvė

Savivaldybės teigimu, preliminariai planuojama, kad „Lidl“ statyba prasidės šių metų rudenį, o duris parduotuvė atvers iki kitų metų vasaros.

Šią informaciją 15min patvirtino „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas Valdas Lopeta.

„Galime patvirtinti, kad esame suplanavę plėtrą Druskininkuose ir ruošiamės naujos parduotuvės statybai šiame mieste. Apie konkrečias datas šiuo metu kalbėti dar tikrai per anksti, tačiau darysime viską, kad šio miesto gyventojai ir svečiai sulauktų naujos mūsų parduotuvės kuo greičiau“, – komentavo jis.

Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Vilnius per karantiną
Valdo Kopūsto / 15min nuotr./Vilnius per karantiną

R.Malinauskas pranešime teigia, kad buvo aptarta ir parduotuvės išvaizda, o „standartiniai pilki pastatai Druskininkams netinka“.

Nurodoma, jog senojo „Sakalo“ pastato griovimo darbai prasidės dar birželio mėnesį.

Šiuo metu šalyje iš viso veikia 49 prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvės – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine bei Šilutėje.

„Šiuo metu taip pat tęsiame plėtrą įvairiuose miestuose. Statomos ar planuojamos parduotuvės Vilniuje, Naujosios Vilnios ir Pavilnio rajonuose, Kaune, Vilkaviškyje, Radviliškyje. Karantino poveikis plėtros projektams nebuvo reikšmingas, todėl jie įgyvendinami iš esmės pagal planą“, – 15min komentavo V.Lopeta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius