Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Investavimo į NT nuomą platforma „InRento“ pritraukė 130 tūkst. eurų investiciją

Lietuvių startuolis „InRento“, suteikiantis galimybę investuoti į nekilnojamojo turto nuomą net ir nedidelėmis sumomis, užbaigė pirminį lėšų pritraukimo etapą ir iš „Startup Wise Guys Estijos fondo“ bei verslo angelų pritraukė 130 tūkst. eurų investiciją, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„InRento“ įkūrėjas ir vadovas Gustas Germanavičius
„InRento“ įkūrėjas ir vadovas Gustas Germanavičius / Asmeninio archyvo nuotr.

„InRento“ platforma yra pirmoji Euro zonoje licencijuota tokio tipo platforma, leidžianti investuoti į nekilnojamojo turto nuomą sutelktinio finansavimo būdu ir gauti nuomos pajamas. Platforma šiuo metu investuotojams siūlo įdarbinti pinigus į įvairius nekilnojamojo turto objektus Lietuvoje bei uždirbti ne tik nuomos pajamas, bet ir pasidalinti kapitalo prieaugiu, jeigu NT objektas vėliau parduodamas brangiau nei buvo įsigytas.

„InRento“ įkūrėjas ir vadovas Gustas Germanavičius pasakoja, kad pagrindinė priežastis, dėl ko atsirado ši platforma yra tai, kad rinkoje trūko mažesnės rizikos investicijų alternatyvų.

„Dirbant sutelktinio finansavimo srityje pastebėjau, kad visos platformos orientuojasi į didesnės grąžos ir tuo pačiu didesnės rizikos investicijas, tad pamačiau nišą ir investuotojų poreikį mažesnei rizikai. Taip ir kilo „InRento“ idėja, nes pinigų srautu paremtos investicijos turi mažesnę riziką“, – teigia platformos įkūrėjas.

Gustas Germanavičius taip pat priduria, kad naujos investicijos prisidės prie spartesnės plėtros ir žengimo į užsienio rinkas, kas investuotojams pasiūlys dar didesnę investicijų diversifikaciją ne tik pagal NT turto rūšis ar miestus, bet ir pagal šalis.

„Startup Wise Guys“ rizikos kapitalo fondas suteiks mūsų platformai galimybę dar greičiau augti ir plėstis į kitas valstybes. Tai be abejonės mums yra ir didelis įvertinimas, kad vos po kelių mėnesių veiklos jau sulaukėme fondų dėmesio ir galime dar sparčiau plėsti savo veiklą“, – sako G.Germanavičius.

130 tūkst. eurų į „InRento“ platformą investavusio „Startup Wise Guys“ fondo Estijoje partneris Dag Ainsoo sako, kad nors iki šiol sutelktinio investavimo srityje jau yra nemažai konkurencijos, tačiau visos platformos orientuojasi į didesnės rizikos investicijas, tuo tarpu „InRento“ atrado kitą rinkos dalį ir auditoriją, kuri nori mažiau rizikuoti.

„Sprendimą dėl investicijos lėmė didelę patirtį finansų bei sutelktinio finansavimo srityje turinti „InRento“ komanda. Mes matome, kad „InRento“ komanda nepabijojo ir rinkai pristatė visiškai kitokį investicinį sprendimą, kurio iki šiol dar ES nebuvo. Tad matome didelį susidomėjimą šia veikla bei potencialą augti“, – tikina Dag Ainsoo.

InRento platformoje šiuo metu investuotojams siūloma įdarbinti pinigus už 6-7.5 proc. metinių palūkanų su minimalia 500 eurų investicija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius