Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Karantino metu – bekontakčiai apsaugos sprendimai sodyboms ar verslo objektams, butams

Nors karantino metu nusikaltimų skaičius viešose erdvėse mažėja, ilgapirščiai nesnaudžia švarindami ištuštėjusias sodybas, laužiasi į negyvenamus butus, laikinai veiklą sustabdžiusias įmones, garažus. Vagysčių ir apiplėšimų daugėja, todėl siekiant apsaugoti savo turtą, labai svarbu pasirūpinti tinkama apsauga.
Bekontaktė „Eldes“ apsaugos sistema „Pitbull Alarm PRO“
Bekontaktė „Eldes“ apsaugos sistema „Pitbull Alarm PRO“ / „Eldes“ nuotr.
Temos: 1 Signalizacija

Gyventi saugiai ir ramiai nori visi, tačiau dabar, kai tenka užsidaryti namuose, nuvykti apžiūrėti toliau nuo miesto nutolusį vasarnamį ar patikrinti duris kol kas užvėrusį verslo objektą pavyksta anaiptol ne kasdien. To sprendimas – profesionali apsaugos sistema.

Žaibiškai į situaciją reaguojanti, jau 15 metų apsaugos įrangą kurianti Lietuvos kompanija „Eldes“ pristato kompaktiškiausią ir greičiausiai įdiegiamą sistemą „Pitbull Alarm PRO“. Apsaugos sistemą galima ne tik valdyti iš bet kurios pasaulio vietos nuotoliniu būdu, nuotoliniu būdu ją galima ir įdiegti – nereikia jokio žmogiško kontakto.

„Bekontaktis diegimas – itin aktualus karantino metu. Sprendimu siekiame užtikrinti, kad darbus būtų galima tęsti nuotoliniu būdu. Tai palengvina darbą ir profesionalių sistemų diegėjams, užtikrina jiems nenutrūkstamą pajamų šaltinį. Nuo šiol apsaugos sistema yra itin paprasta ir prieinama kiekvienam, kuriam rūpi jo turto saugumas, o jį apsaugoti gali net ir sėdėdamas namuose ant sofos“, – 15min tikino „Eldes“ pardavimų vadovė Žydrūnė Vitaitė.

„Pitbull Alarm PRO“ išsiskiria savo dydžiu – kompaktišku, nedaug vietos užimančiu korpusu, komplektuojamu vos su keliais priedais. Profesionali apsaugos sistema turi mažą judesio daviklio korpusą, tačiau atitinka absoliučiai visus apsaugos sistemoms keliamus saugumo reikalavimus, turi visus reikalingus, aukščiausią kokybę užtikrinančius sertifikatus.

Belaidė sistema – puikus pasirinkimas tiems, kurie nori išvengti kabelių vedimo, ji taps tikru sarginiu šunimi, saugančiu butą, namą, toliau nuo miesto esančią sodybą, o gal garažą, pirtį. Apsauga itin aktuali ir siekiant apsaugoti įvairius verslo objektus: kavines, prekybos, paslaugų vietas.

„Eldes“ nuotr. /„Pitbull Alarm PRO“ apsaugos sistema
„Eldes“ nuotr. /„Pitbull Alarm PRO“ apsaugos sistema

Profesionalią apsaugos sistemą įdiegti itin paprasta: nereikės nei sienų gręžti, nei piniginės plačiai atverti, maža to, įdiegti sėkmingai pavyks ir nuotoliniu būdu.

Užtenka atlikti tris žingsnius: užsakius sistemą, diegėjas atsiunčia pagrindinį, kompaktišką, delno dydžio prietaisą. Tuomet diegėjas telefonu prisijungia prie įrenginio ir nuotoliniu būdu jį sukonfigūruoja per specialią „Eldes“ konfigūravimo platformą, suteikia prisijungimus – tai svarbu, kad sistemą būtų galima valdyti nuotoliniu būdu. Galiausiai sistema valdoma per telefono programėlę, esant poreikiui – naudojant specialų pultelį ar klaviatūrą.

„Sistema savo išvaizda primena judesio jutiklį, tačiau jo viduje yra pilnavertė apsaugos sistema. Tačiau svarbiausia – ji bevielė. Nereikia jokių laidų ir tai yra didelis privalumas tiems, kurie įsirengdami namą iš anksto nepagalvojo apie apsaugos sistemą ir dabar nenori daryti remonto“, – kalbėjo Ž.Vitaitė.

Belaidė sistema – puikus pasirinkimas tiems, kurie nori išvengti kabelių vedimo

Mobiliosios programėlės pagalba telefone galima valdyti apsaugą, sulaukti įspėjimo apie įsibrovimą, žinutės apie tai, kad namo sugrįžo vaikai ir namuose išjungta apsauga. Apsaugą taip pat galima susieti su bet kuria apsaugos tarnyba – tokiu atveju bus užtikrintas greitas reagavimas, kai į vietą atvyks apsaugos ekipažas.

„Eldes“ – sparčiausiai auganti, išmanių namų sistemas kurianti ir jas gaminanti įmonė, kurios dėka Lietuvoje ir už jos ribų saugomi tūkstančiai namų ūkių. Naudojant mobiliąją programėlę taip pat galima valdyti patalpų apšvietimą, šildymą, garažo ar kiemo vartus, apsaugines žaliuzes, žolės laistymą ir pan.

Apsaugos sistema padės jaustis saugiau – miegoti bus ramiau žinant, kad reikalui esant suveiks signalizacija. „Norime apsaugoti Lietuvos gyventojų turtą, sodybas, verslo patalpas, kurios karantino metu yra nenaudojamos. Produktus diegėjai gali įsigyti iš oficialaus „Eldes“ tiekėjo „BK grupė“ bei kreiptis dėl diegėjų kontaktų, kurie atliks reikalingus diegimus“, – sakė pašnekovė.

„Eldes“ nuotr. /„Pitbull Alarm PRO“ apsaugos sistema
„Eldes“ nuotr. /„Pitbull Alarm PRO“ apsaugos sistema

Kad tokie sprendimai reikalingi, pritaria ir „BK grupės“ prekybos vadovas Jaroslavas Zdanovičius. Pasak jo, pastaruoju metu užklausų gerokai padaugėjo – žmonės ieško paprasto, nebrangaus ir greito sprendimo namo, buto, vasarnamio, sodybos ar garažo apsaugai.

„Žmonės prisimena paskutinę finansinę krizę ir jos pasekmes, todėl rūpinasi savo turto saugumu iš anksto, nelaukdami galimos krizės. Reikia nepamiršti, kad dabar į Lietuvą grįžo ne tik darbštūs ir sąžiningai duonai užsidirbantys tautiečiai, bet ir ilgapirščiai. O norint laikytis karantino sąlygų ir nejudant iš namų, sodybos ir vasarnamiai ilgesniam laikui lieka be priežiūros“, – sakė J.Zdanovičius.

Jo teigimu, vienas pagrindinių klausimų, kurį užduoda norintys įsidiegti apsaugos sistemą – ar tą padaryti gebės patys, ar nereikės kokių nors specialių įrankių? Atsakymas – tikrai pavyks. Svarbiausia – nepamiršti rūpintis savo turtu jau dabar.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius