-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kaune duris atvėrė pirmoji Baltijos šalyse „Xiaomi“ parduotuvė

Technologijų milžinės „Xiaomi“ produktai tapo dar lengviau pasiekiami. Kaune esančiame „Akropolyje“ pirmadienį, gegužės 31-ąją, atidaryta pirmoji oficiali Baltijos šalyse šio prekės ženklo parduotuvė. Kartu tai yra jau tūkstantoji populiaraus Kinijos gamintojo parduotuvė pasaulyje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Kaune duris atvėrė pirmoji Baltijos šalyse „Xiaomi“ parduotuvė 
Kaune duris atvėrė pirmoji Baltijos šalyse „Xiaomi“ parduotuvė  / Asmeninio archyvo nuotr.

Kaunas šiam žingsniui buvo pasirinktas taip pat ne atsitiktinai. Būtent šiame mieste prasidėjo „Xiaomi“ prekės ženklo Baltijos šalyse plėtra.

Kaip pasakojo „ALSO Lietuva“ „Xiaomi“ verslo Baltijos šalyse plėtros vadovas Tadas Bendikas, Karaliaus Mindaugo pr. esančio prekybos centro „Akropolis“ pirmajame aukšte atsidariusi parduotuvė jau nuo pat ryto pirmuosius pirkėjus pasitiko su 50 proc. nuolaida visiems mobiliesiems telefonams ir iki 60 proc. siekiančia nuolaida tam tikriems ekosistemos produktams, tačiau reikėtų paskubėti, nes prekių kiekis ribotas.

Prakalbus apie naujoves, „Xiaomi“ ekosistemos produktų vadovas Baltijos šalims Karolis Navickas sakė, kad šio prekės ženklo produktų spektras itin platus ir, jei „Xiaomi“ tapo žinomas dėl pasiekimų gaminant išmaniuosius telefonus, dabar didelio klientų dėmesio sulaukia ir oro valytuvai, belaidės ausinės, platus WiFi maršrutizatorių, dulkių siurblių–robotų bei paspirtukų pasirinkimas.

Atsižvelgiant į taisykles, kurių rekomenduojama laikytis šalyje karantino metu, dėl visų klientų saugumo parduotuvėje taip pat laikomasi saugaus atstumo bei kaukių dėvėjimo rekomendacijų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius