-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Lidl“ atidarė 10-ąją parduotuvę Kaune

Liepos 29 dieną prekybos tinklas „Lidl“ atidarė dar vieną parduotuvę Lietuvoje. Naujoji parduotuvė duris atvėrė Kaune, Petrašiūnuose, adresu T.Masiulio g. 16D. Ši „Lidl“ prduotuvė – 10-oji Kaune ir 56-oji tinklo parduotuvė šalyje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Lidl“ parduotuvė Kaune
„Lidl“ parduotuvė Kaune / „Lidl“ nuotr.

Naujoji parduotuvė kiekvieną dieną dirbs įprastu darbo laiku nuo 8 iki 22 valandos. Pirkėjai turės galimybę naudotis 11 kasų, veiks ir savitarnos kasos – jų įrengta 6. Pirkėjai taip pat galės naudotis ir 5 standartinėmis kasomis.

Naujosios parduotuvės prekybos salės plotas siekia apie 1400 kv. metrų. Parduotuvės personalą sudaro apie 30 darbuotojų.

Kauno Petrašiūnų rajone atidaryta parduotuvė bus patogi ne tik vietos gyventojams, bet ir pravažiuojantiems. Intensyvi Petrašiūnuose esanti T.Masiulio g. yra jungianti Marijampolės plentu pasiekiamas tokias gyvenvietes, kaip Panemunė, Vaišvydava ar Rokai, su Ateities plentu ir A1 magistraliniu keliu.

Siekiant pagerinti tiek vairuotojų, tiek ir pėsčiųjų susisiekimą, buvo įrengta šviesoforinė sankryža T.Masiulio/Ekskavatorininkų g. su reguliuojamomis pėsčiųjų perėjomis.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 56 prekybos tinklo parduotuvės 22-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje bei Vilkaviškyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius