Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Lietuvos energija“ aukcione pardavinės 14 NT objektų už 16,1 mln. eurų

Energetikos įmonių grupei „Lietuvos energija“ priklausanti bendrovė „NT Valdos“ balandžio 19 dieną vyksiančiame aukcione pasiūlys įsigyti 14 nekilnojamojo turto (NT) objektų už 16,1 mln. eurų, įskaitant PVM.
Pastatas P.Lukšio g.
Pastatas P.Lukšio g. / „Lietuvos energijos“ nuotr.

Šiame aukcione rinkai bus pasiūlytas ir 5,15 mln. eurų, įskaitant PVM, vertės biurų kompleksas P. Lukšio g., Vilniuje. Biurų kompleksas rinkai buvo pasiūlytas ir vasario pabaigoje vykusiame aukcione. Nesulaukus pasiūlymų, pradinė objekto kaina sumažinta 5 procentais, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Aukcione bus parduodamas Motorų g. 2, Vilniuje esantis pastatų kompleksas. Jo pradinė kaina sieks 4,72 mln. eurų, įskaitant PVM. Pirkėjams bus pasiūlytas ir kitas sostinėje, Smolensko bei Panerių gatvių sankirtoje, esantis administracinės ir kitos paskirties pastatų kompleksas, kurio pradinė kaina – 4,25 mln. eurų, įskaitant PVM. Šių dviejų objektų pradinės pardavimo kainos taip pat sumažintos 5 procentais, palyginti su paskutiniame aukcione buvusiomis pradinėmis kainomis.

Nekilnojamojo turto aukciono metu bus parduodami objektai ne tik didžiuosiuose Lietuvos miestuose, bet ir kituose rajonuose. Pavyzdžiui, Molėtų rajone bus parduodami rekreacinės paskirties statiniai, investuotojams taip pat bus pasiūlyti objektai, esantys Šilutės, Trakų, Švenčionių bei kituose rajonuose.

Aukcioną, kuriame parduodamas P. Lukšio g. esantis objektas, organizuoja nekilnojamojo turto paslaugų bendrovė „Inreal“, kitų parduodamų objektų aukcionus organizuoja tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“.

Nuo 2016 metų „Lietuvos energija“ viešuosiuose aukcionuose ir konkursuose yra pardavusi nekilnojamojo turto už 90 mln. eurų, įskaitant PVM.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius