-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pajūryje įsivyravo ramybė: neapibrėžtumas paveikė jaunimą, bet būsto kainos nekrenta

Pajūryje įsivyravo ramybė, teigia nekilnojamojo turto ekspertai. Smarkiai sumažėjo ne tik sandorių, bet ir apžiūrų kiekiai, nepaisant to, būsto kainos nemažėja. Tačiau pastebima, kad šiuo metu išnyko „pirkėjai – turistai“, žmonės, kurie tiesiog keliauja per objektus ir net neplanuoja jų įsigyti.
Saulėlydis Palangoje
Saulėlydis Palangoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Nekilnojamojo turto paslaugų bendrovės „Ober-Haus“ Klaipėdos biuro vadovo Aurimo Petriko teigimu, tiek Klaipėdoje, tiek ir Neringoje bei Palangoje rinkos išgyvena itin pasyvų laikotarpį būsto segmente.

Jam antrina ir nekilnojamojo turto agentūros „Capital Klaipėda“ brokerė Živilė Gerulaitienė. Jos teigimu, situacija Klaipėdoje pasikeitusi gana stipriai. Šiuo metu brokeriai sulaukia mažai skambučių, turi mažai apžiūrų, palyginus su ankstesniais laikotarpiais, ypač – lyginant su praeitų metų tuo pačiu laikotarpiu.

„Brokeriai bando prisitaikyti prie pakitusios situacijos, tačiau siūlomos bekontaktės video apžiūros mūsų mieste nepasiteisina, žmonės kol kas nėra linkę priimti sprendimo įsigyti NT tik iš nuotraukų ir video medžiagos“, – sakė ji.

Neapibrėžtumas paveikė jaunimą ir šeimas

Visgi Ž.Gerulaitienė mano, kad didžiąją dalį žmonių labiausiai išgąsdino ne prognozuojama krizė, bet nežinia dėl viruso, nenoras kontaktuoti karantino metu. Ji tikino tą išgirdusi iš ne vieno pirkėjo, kuris vėliau atvyko į apžiūrą ir nutarė įsigyti turtą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius