Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Populiariausi butai tarp Aruodas.lt lankytojų: nuo prabangos iki praktiškumo

Balandžio pradžioje lankomiausio nekilnojamojo turto skelbimų portalo Aruodas.lt lankytojų dėmesio sulaukė ir prabangiai įrengti butai, ir miegamuosiuose rajonuose esantis būstas. Pristatome penkis butus, kurie buvo vieni labiausiai kritusių į akis besidomintiems nekilnojamuoju turtu.
Populiariausi butai balandžio pradžioje
Populiariausi butai balandžio pradžioje / Aruodas.lt

Vilnius, Justiniškės, Rygos g., 3 kambarių butas

Sostinės Justiniškių mikrorajone esantis trijų kambarių butas traukė lankytojų dėmesį tvarkingu klasikiniu įrengimu. Pirmame devynaaukščio namo aukšte esantis trijų kambarių butas nė iš tolo neprimena įprasto miegamajame rajone esančio būsto. Buto šeimininkai įrengdami butą derino klasikinį stilių ir gausų sieninį apšvietimą: gyvenamoji erdvė apstatyta masyviais ir odiniais baldais, o sienos nukabintos natiurmortais ir peizažais. Papildomi žaismingi akcentai – nišos koridoriuje ir rustika svetainėje.

Daugiau informacijos apie butą, jo nuotraukas ir kainą, rasite paspaudę nuorodą.

Vilnius, Naujamiestis, Aguonų g., 3 kambarių butas

Modernaus interjero gerbėjai domėjosi Vilniaus Naujamiestyje esančiu trijų kambarių butu. Stiliaus vienovė išduoda, kad būsto įrengimu rūpinosi dizaineris. Atnaujintame name esantis būstas išsiskiria atvirumu, minimalizmu ir šviesiu interjeru: virtuvė, valgomasis ir svetainė yra vienoje erdvėje, pro didelius langus krintanti šviesa atsispindi kreminių ir šviesių spalvų bute. Reikalingi tamsesni akcentai miegamajame išgauti mėlynos spalvos komoda ir lovos užtiesalu. Pavargusiems nuo erdvės padės iki žemės krintančios užuolaidos, kuriomis užtraukus langus ir svetainėje užkūrus židinį bus galima mėgautis jaukumu ir privatumu.

Daugiau informacijos apie butą, jo nuotraukas ir kainą, rasite paspaudę nuorodą.

Vilnius, Naujamiestis, Z. Sierakausko g., 5 kambarių butas

Prestižinio būsto ieškantys Aruodas.lt lankytojai atkreipė dėmesį į šalia Vingio parko esantį penkių kambarių butą. Ramioje vietoje esantis mažaaukštis, naujos statybos namas išsiskiria patogia padėtimi – greitai pėsčiomis galima pasiekti tiek Senamiestį, tiek Vingio parką. Čia esantis būstas išsidėstęs per dvejus aukštus: pirmajame yra trys miegamieji kambariai aukštomis lubomis, du dideli balkonai; antrajame – per visą aukštą esantis miegamasis ir vonia. Buto šeimininkai rinkosi modernią klasiką ir smėlio spalvos apdailą bei baldus. Buto šviesumą paryškina ir pro iš dviejų pusių esančius langus sklindanti šviesa.

Daugiau informacijos apie butą, jo nuotraukas ir kainą, rasite paspaudę nuorodą.

Vilniaus r. sav., Galgių k., Vyčio g., 2 kambarių butas

Šalia Vilniaus, Galgių kaime, esantis dviejų kambarių butas – gan neįprastas sprendimas. Namas, kuriame įrengtas butas, iš išorės primena individualų, tačiau jis perdarytas į daugiabutį. Toks sprendimas tiks tiems, kurie nori užmiesčio ramybės ir nenori vargti tvarkydami aplinką – iš susidomėjimo šiuo skelbimu matosi, kad tokių žmonių yra nemažai. Moderniai įrengtas dviejų kambarių butas turi didelę, net 24 kv. m terasą. Butui priklauso ir dalis prie namo esančios žemės – tad norintiems praleisti dalį laiko lauke toks sprendimas yra labai tinkamas.

Daugiau informacijos apie butą, jo nuotraukas ir kainą, rasite paspaudę nuorodą.

Vilnius, Pilaitė, Įsruties g., 3 kambarių butas

Pilaitėje esantis trijų kambarių butas dar kvepia dažais – jis pastatytas vos pernai, o įrengtas dar vėliau. Atsiranda grupė pirkėjų, kurie ne nori vargti įrenginėdami būstą, o iš karto mėgautis gyvenimu jame. Šitas butas pritraukė būtent tokių žmonių dėmesį – jis parduodamas su visais baldais bei buitine technika, todėl nereikia nei papildomų investicijų, nei gaišti laiko dėl įrengimo. Dviejų miegamųjų buto interjeras yra neutralių šviesių spalvų, orientuotas į praktiškumą: sieninės spintos leis sutalpinti visus daiktus, tad būsto erdvės liks tokios, kokios yra – minimalistinės ir mažai apkrautos. Dar vienas svarbus akcentas – būsimos mažos sąskaitos. Namas yra aukštos energinės klasės, bute įrengtas ir rotacinis rekuperatorius, kuris leidžia iki ketvirtadalio sumažinti šildymo išlaidas.

Daugiau informacijos apie butą, jo nuotraukas ir kainą, rasite paspaudę nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius