Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

SEB grupės paslaugų centras kelsis į naują pastatą

Sostinėje, šalia „Vichy“ vandens parko ir „Siemens“ arenos, pradedamas statyti naujas trijų korpusų biurų kompleksas NOVA. Šių metų gruodį prasidėsiančios statybos truks beveik dvejus metus, o įkurtuvės numatytos 2020 m. rudenį. Bendras nuomojamas biurų plotas sudarys apie 26,7 tūkst. kv.m., pastatą sudarys 3 korpusai – 9 aukštų, 8 aukštų ir 5 aukštų.
Technopolis_Nova
Technopolis_Nova
Temos: 2 SEB bankas Biuras

Pirmoji nuomos sutartis jau pasirašyta – į „Technopolio“ naująjį pastatą persikels SEB grupės paslaugų centras. SEB grupės paslaugų centras užims 47 proc. NOVA biurų ploto. Tai yra didžiausias Lietuvoje biurų nuomos sandoris 2018 metais.

SEB grupės paslaugų centras, su kuriuo pasirašyta naujoji sutartis, įsikurs 12,5 tūkst. kv.m. plote. Čia dirbs daugiau nei 1 100 darbuotojų.

„Į naują pastatą persikels visi SEB grupės paslaugų centro departamentai, šiuo metu įsikūrę dviejuose „Technopolio“ pastatuose BETA ir DELTA. Iš dviejų pastatų persikėlę į vieną būsime lankstesni ir efektyviau bendrausime tarpusavyje“, – pranešime spaudai sako SEB grupės paslaugų teikimo centrų Vilniuje ir Rygoje vadovė Rūta Jasiulionienė.

NOVA pastato pirmajame pastato aukšte suplanuotos daugiafunkcinės erdvės – čia turėtų įsikurti restoranas ir kavinė, konferencijų centras su salėmis, tinkančiomis renginiams iki 300 žmonių. Planuojama įkurti ir sveikatingumo erdvė darbuotojams. Kaip ir kituose „Technopolio“ pastatuose, NOVA pastate veiks „Technopolio“ recepcija, kuri aptarnaus nuomininkus ir konferencijų klientus. NOVA pastate planuojama įkurti mažų biurų ir bendradarbystės erdvę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius