-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sostinės viešbutis „Panorama“ planuoja plėtrą: įrengs dar 28 kambarius

1965 metais pastatytas Vilniaus viešbutis „Panorama“ planuoja rekonstrukciją. Viešbutyje turėtų atsirasti papildomas aukštas, o jame įrengti 28 nauji kambariai.
Viešbutis „Panorama“
Viešbutis „Panorama“ / „Panoramos“ nuotr.
Temos: 1 Viešbutis

Viešbučio užsakymu „Medstatyba“ parengtuose projektiniuose nurodoma, kad adresu Sodų g. 14 planuojama rekonstrukcija. Ketinama pastato plotą išplėsti nuo 7,5 tūkst. kv. m iki beveik 8,3 tūkst. kv. m ploto.

„Šiuo metu viešbutyje yra 224 kambariai. Papildomai 7 aukšte projektuojama 28 kambariai. Iš viso – 252 kambariai“, – rašoma dokumente.

2016-aisiais plėtrą teritorijoje skelbė planuojanti viešbutį „Panorama“ valdanti bendrovė „Panorama Hotel“. Ji ketino plėsti viešbutį, taip pat imtis biurų ir būstų statybų, į kurias teigė investuosianti 12 mln. eurų.

15min primena, kad nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „PPI Group“ greta planuoja daugiabučių kvartalą, į kurį ketina investuoti apie 20 mln. eurų.

BNS skelbė, kad Sodų gatvėje įmonė numato statyti 10 tūkst. kv. metrų ploto gyvenamųjų statinių, be to, bendrovė čia turi galimybę statyti ir komercinių pastatų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius