Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Swedbank“ skyrė 19 mln. eurų paskolą „Live Square“ statyboms Vilniuje

„Swedbank“ Lietuvoje susitarė su įmonių grupe „Eika“ dėl 19 mln. eurų vertės kredito suteikimo. Paskola bus skirta daugiafunkcio komplekso „Live Square“ viešbučio ir biuro dalies statyboms. Į šį daugiafunkcį kompleksą „Eika“ planuoja investuoti daugiau nei 49 milijonus eurų.
Projektas „Live square“
Projektas „Live square“ / Bendrovės vizualizacija

Daugiafunkcį kompleksą „Live Square“, kuris statomas Gedimino prospekto ir V.Kudirkos gatvės sankirtoje sudarys 164 kambarių keturių žvaigždučių viešbutis „Hilton Garden Inn“ su 300 kv. m konferencijų centru, verslo centras su prekybos galerija bei gyvenamieji pastatai.

Verslo centre įsikurs pirmasis Baltijos šalyse bendradarbystės centras „Spaces“ ir advokatų kontora „Sorainen“. Numatytas bendras projekto plotas – apie 18 tūkst. kv. m. Teigiama, kad šiuo metu statomame verslo centre laisvų plotų beveik neliko.

„Tikime, kad „Live Square“ erdvė prisidės prie šios Gedimino prospekto dalies atgaivinimo, įneš šiai apsnūdusiai centro vietai daugiau judesio ir gyvybės“, – pranešime spaudai cituojamas „Eikos“ generalinis direktorius Domas Dargis.

Viešbutį „Hilton Garden Inn“ „Eika“ valdys pagal franšizės sutartį su tinklu „Hilton Worldwide“, o operatoriais pasirinkta bendrovė „Apex Alliance Hotel Management“, kurie Bukarešte šių metų gruodį atidarys „Hilton Garden Inn“ viešbutį.

Antrą „Hilton“ tinklo viešbutį sostinės Rinktinės gatvėje, greta Energetikos ir technikos muziejaus, stato „Vičiūnų grupė“. Planuojama, kad viešbutis duris atvers 2020 metais. „Vičiūnų grupė“ į „DoubleTree by Hilton“ investuoja per 30 mln. eurų.

Viešbutį su Energetikos ir technikos muziejumi sujungs lauko terasa, taip pat bus įrengta papildoma 1 tūkst. kv. m ploto ekspozicijos salė. Pastaroji – „Vičiūnų grupės“ įsipareigojimas muziejui. Ant „DoubleTree by Hilton“ stogo bus įrengtas „Sky“ baras, suprojektuoti konferencijų ir SPA centrai, baseinas bei restoranas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius