Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Tauragėje bus statomas šeimoms skirtas baseinas

Tauragėje, buvusiame kariniame miestelyje, Vytauto gatvėje planuojama statyti baseiną. Tam pritarė rajono savivaldybės taryba, rašoma pranešime spaudai.
Tauragėje planuojama statyti baseiną
Tauragėje planuojama statyti baseiną

Planuojama įrengti dviejų takelių po 25 metrus ilgio baseinų, konstrukcinę arką su vandens ar rūko užuolaida, ant kurios būtų galima žiūrėti trimačius filmus-vaizdus, sūkurinę vonią, vaikų ir šeimos baseiną, čiuožyklą ir 3 pirtis. Baseino projektas bus orientuotas į šeimas su vaikais.

„Atlikus rinkos tyrimą išsiaiškinome, jog Tauragei labiau reikalingas pramoginis, šeimoms su mažais vaikais skirtas, o ne profesionalaus sporto baseino“, – teigė Tauragės rajono savivaldybės administracijos direktorius Modestas Petraitis.

Statybos darbus planuojama pradėti kitais metais, o baigti 2019 metais. Daugiau nei 2 mln. eurų reikalingus objektus planuojama skirti iš Tauragės rajono savivaldybės biudžeto lėšų.

Taip pat Tauragės rajono savivaldybė ketina ieškoti baseino operatoriaus. Įvykdžius baseino statybos pirkimo konkursą, bus organizuojamas konkursas ir dėl baseino operatoriaus paslaugų pirkimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius