-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Urban Inventors“ išnuomojo visą statomą sostinės biurų pastatą „Green Hall 3“

Koncerno SBA antrinė nekilnojamojo turto plėtros bendrovė „Urban Inventors“ pranešė išnuomojusi visą statomą sostinės biurų pastatą „Green Hall 3“.
„Green Hall 3“
„Green Hall 3“ / SBA vizualizacija

Nurodoma, kad pasirašyta sutartis su neįvardijama tarptautine elektroninės komercijos kompanija dėl 2,8 tūkst. kvadratinių metrų ploto pastato nuomos.

„Vystydami viso „Green Hall“ slėnio strategiją nepabijojome keisti nusistovėjusios praktikos – statyti pastatą dar neturėdami nuomos sutarčių. Verslo prasme tokia strategija yra gan rizikinga ir brangi. Sutarties pasirašymas su pasauline bendrove rodo, kad pasirinktas kelias pasitvirtino“, – pranešime spaudai sakė „Urban Inventors“ generalinis direktorius Lionginas Šepetys.

Nuomininkė pastate turėtų įsikurti 2019 metų vasarą. Sandoriui tarpininkavo nekilnojamojo turto paslaugų bendrovės „Newsec advisers LT“.

Biurų pastato „Green Hall 3“ statybos sostinės Upės gatvėje pradėtos 2016 metais, kurį laiką buvo sustabdytos ir vėl atnaujintos šį kovą. Jas planuojama baigti 2019 metų pradžioje. Į plėtrą „Urban inventors“ investuos 9 mln. eurų.

Tai bus paskutinis biurų pastatas teritorijoje. Iš viso į tris „Green Hall“ biurų pastatus bus investuota daugiau nei 42 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius