Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

Vilniaus širdyje duris atvėrė bendradarbystės erdvė UMA GO9

Gedimino prospekte, atsinaujinančio prekybos centro „G9“ viršutiniame aukšte, duris atvėrė bendradarbystės erdvė UMA GO9. Tai naujausia nekilnojamojo turto investicijų ir valdymo bendrovės „Technopolis“ tinklo „UMA Workspace“ erdvė.
Vilniaus širdyje duris atvėrė bendradarbystės erdvė UMA GO9
Vilniaus širdyje duris atvėrė bendradarbystės erdvė UMA GO9 / Tautvydo Stuko nuotr.

Pirmieji įsikūrę – tarptautinės kompanijos, laisvai samdomi specialistai

„Pastebime, kad mūsų klientas – mobilūs, keliaujantys, regioniniai verslai ir „Technopolyje“

įsikūrusios įmonės, kurioms tokia erdvė gali būti kaip plėtros ar laikino poreikio darbo vietų erdvė. Į mus kreipiasi tarptautinės ir Lietuvoje veikiančios įmonės, kurioms svarbu turėti darbo vietas miesto centre, suteikti patrauklias ir netradicines darbo sąlygas darbuotojams, kurių rinkoje itin trūksta. Taip pat čia kuriasi ir pavieniai asmenys, ieškantys patogios vietos efektyviam darbui, ryšiams užmegzti“, – sako „Technopolio“ verslo grupės Lietuvoje vadovė Lina Maskoliūnė.

Tautvydo Stuko nuotr./Vilniaus širdyje duris atvėrė bendradarbystės erdvė UMA GO9
Tautvydo Stuko nuotr./Vilniaus širdyje duris atvėrė bendradarbystės erdvė UMA GO9

Bendradarbystės erdvėje UMA GO9 jau įsikūrė pasaulinės GRC (Governance, Risk and Complaince) produktų ir paslaugų rinkos lyderio „SAI Global“ biuras. Savo ofisą atidarė „Railsbank“, pasaulinės atviros bankininkystės ir reguliavimo technologijų (RegTech) paslaugų platforma, įsikūrusi Londone. „Velocity Black“ įkūrė čia technologijų centrą, kuris Vilniuje vystys naujausius įmonės produktus.

Augantis nepriklausomas energijos tiekėjas „Enefit“, didžiausios Baltijos šalyse energijos gamintojos „Eesti Energia“ dukterinė įmonė, taip pat įkūrė čia savo biurą, kaip ir kitos Lietuvos bei tarptautinės įmonės ar jų atstovai Lietuvai, Baltijos šalims. UMA GO9 bendradarbiauja ir su tarptautiniu profesionalų tinklu „Global Lithuanian Leaders“.

Lanksti narystė, paremta dalinimosi ekonomikos principais

Daugiau nei 2100 kv. m. plote viršutiniame pastato aukšte įkurta per 260 darbo vietų, iš kurių maždaug 60 proc. – privatūs biurai, o likusi dalis – darbo vietos bendrosiose erdvėse, kuriomis gali naudotis visi UMA GO9 nariai.

Erdvėje, per visą aukšto perimetrą, ratu išdėstyti privatūs kabinetai su įrengtomis 2-12 darbo vietomis. Jas jungia net kelios atviros erdvės su įrengtomis darbo vietomis: efektyviam ir kūrybiškam darbui, bendro naudojimo susitikimų kambariai ir bendrauti skirta „UMA Coffee” erdvė.

Viena narystė – darbo vieta penkiose šalyse

Bendradarbystės erdvė UMA GO9 yra jau 8-oji „UMA Workspace“ tinklo erdvė. Esant bent vienos iš UMA nariu, galima tinklo narystę naudoti visose tinklo erdvėse ir taip išplėsti savo biuro ribas į Talino, Stokholmo, Kopenhagos, Oslo, Helsinkio bei kitų miestų centrus. Planuojama, kad dar šiais metais bus atidarytos dvi tokios erdvės Stokholme, viena Varšuvoje ir dar viena kitų metų pradžioje – antrame pagal dydį Suomijos mieste Espe.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius