Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus Zujūnų gatvėje kils „Norfos“ parduotuvė

Prekybos tinklas „Norfa“ sostinės Zujūnų gatvėje ketina statyti parduotuvę. Nurodoma, kad nenaudojamame ir veja apžėlusiame sklype turėtų iškilti beveik 2 tūkst. kv. ploto statinys.
Vilniaus Zujūnų gatvėje kils „Norfos“ parduotuvė
Vilniaus Zujūnų gatvėje kils „Norfos“ parduotuvė / „Rivona“

Vilniaus miesto savivaldybėje paskelbtuose projektiniuose pasiūlymuose, kuriuos „Rivonos“ užsakymu parengė Julius Volungevičius, nurodoma, kad Zujūnų gatvėje planuojamas prekybos centras. „Rivona“ priklauso „Norfos“ įmonių grupei ir kartu su mažmeninės prekybos bendrove „Norfos mažmena“ sudaro grupės branduolį.

Pati „Norfa“ plėtros planų nekomentuoja, tačiau ant vizualizacijų matomas prekybos tinklo užrašas.

Sklypas, kuriame planuojama parduotuvės statyba, yra 11 tūkst. kv. m ploto. Dokumentuose nurodoma, kad čia projektuojamas beveik 2 tūkst. kv. m ploto, vieno aukšto prekybos paskirties pastatas. Greta jo turėtų būti įrengta 59 vietų automobilių stovėjimo aikštelė.

„Rivona“/Vilniaus Zujūnų gatvėje kils „Norfos“ parduotuvė
„Rivona“/Vilniaus Zujūnų gatvėje kils „Norfos“ parduotuvė

„Sklype numatoma statyti parduotuvę 1996 kv. m bendro ploto. Statinys projektuojamas pietrytinėje sklypo dalyje. Priešais parduotuvę, prie Zujūnų gatvės, numatoma automobilių parkavimo aikštelė. Automobilių parkavimo aikštelė projektuojama asfaltbetonio dangos. Projektuojamoje automobilių parkavimo aikštelėje numatoma parkuoti 59 automobiliai. Aplink parduotuvės pastatą projektuojami pėsčiųjų takai iš betoninių trinkelių ir plytelių. Įvažiavimas iš sklypo esamas iš Zujūnų g. rekonstruojamas“, – rašoma projektiniuose pasiūlymuose.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Norfa“ ir „Rivona“ sunkvežimiai
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„Norfa“ ir „Rivona“ sunkvežimiai

Pastate įsikurs maisto ir kitų smulkių buitinių prekių parduotuvė, vaistinė ir kavinė.

Dokumente rašoma, kad Vilniaus miesto savivaldybė planuoja rekonstruoti Zujūnų ir Čekoniškių gatvių sankryžą.

BNS skelbė, kad „Norfa“ šiemet ketina atidaryti 6 parduotuves, dvi jau veikia, o investicijos į plėtrą šiais metais sudarys apie 15 mln. eurų. 2018-ųjų pabaigoje ji turėjo 141 parduotuvę.

„Rivona“ valdo 50 proc. „Norfos vaistinės“ akcijų, jai priklauso konservų, pieno, kulinarijos, konditerijos, mėsos perdirbimo ir gamybos padaliniai Alytuje, Kėdainiuose ir Šilalėje, taip pat Alytaus pieninė, be to, įmonė valdo sandėlius, „Norfos“ pastatus, daugiau nei 100 sunkvežimių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius