Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Workland“ Vilniuje atidaro antrąjį biurų centrą su bendrystės erdve

„Workland Group“, valdanti pilnai aprūpintų biurų (angl. serviced offices) ir bendrystės erdvių tinklą Baltijos šalyse, gruodžio mėnesį baigs įrengti antrą tokį centrą Vilniuje. Didžiojoje gatvėje naujasis „Workland“ centras oficialiai duris atvers 2019 metų sausį. Jau pasirašytos pirmos sutartys su būsimais nuomininkais.
„Workland“ biuras sostinės Didžiojoje gatvėje
„Workland“ biuras sostinės Didžiojoje gatvėje / Bendrovės nuotr.

Pirmąjį biurą „Workland“ atidarė prieš dvejus metus sostinės Gedimino prospekte. Čia nuomojami privatūs biurai, kuriuose įrengta nuo 1 iki 18 darbo vietų, susitikimams skirtos erdvės.

Naujasis centras Didžiojoje gatvėje suprojektuotas atsižvelgiant į platesnės auditorijos poreikius – nuomojami ne tik privatūs biurai, bet ir darbo vietos bendrystės („coworking“) erdvėje.

„Naujoji karta, kuri ateina į darbo rinką, atneša naujus pokyčius į biuro patalpų rinką – sparčiai auga lanksčių bei inspiruojančių darbo vietų poreikis ir mes esame pasiryžę patenkinti šią paklausą. Šiuo metu turime keturis verslo centrus Taline, Rygoje ir Vilniuje bei esame patvirtinę 4,5 mln. investicijas Baltijos šalyse, su tikslu 2020 metais turėti 10 verslo centrų“, – pranešime spaudai cituojamas „Workland Group“ steigėjas ir valdybos pirmininkas Indrekas Haalas.

Biuras bus įrengtas Didžiojoje gatvėje esančiame pastate, kuriame anksčiau veikė kino teatras, vėliau – bankas. Šio pastato rekonstrukcijos projektą XX a. pradžioje parengė architektas Michailas Prozorovas.

Beveik 1,3 tūkst. kv. m ploto verslo centre baigiami įrengti biurai, salės, skirtos susitikimams ir bendrystės erdvė.

„Esame pasirašę sutartis su pirmaisiais nuomininkais, kurie į naujas patalpas planuoja įsikelti sausio pradžioje“, – sako „Workland“ Lietuvoje valdomų centrų vadovė Lietuvoje Laura Panovienė.

„Workland“ yra pilnai aprūpintų biurų tinklas, įkurtas 2016 metų, kurio centrai jau veikia Vilniuje (Gedimino pr. 20 ir Didžioji g. 18), Taline (Hobujaama 4 ir Parnu mnt 12) ir Rygoje (Krišjaņa Valdemara 21-20) bei toliau plečiasi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius