Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Škotas laimėjo 2,8 mln. eurų vertės namą loterijoje ir pagaliau galės išpildyti seną svajonę

Vyras laimėjo 2,5 mln. svarų sterlingų (2,8 mln. eurų) vertės namą „Omaze“ loterijoje. Našlys Grantas Karsonas už 850 bilietų sumokėjo 100 svarų sterlingų (113 eurų) ir laimėjo didingą namą netoli Vindžermyro ežero, Škotijoje.
Vyras laimėjo 2,5 mln. svarų vertės namą „Omaze“ loterijoje
Vyras laimėjo 2,5 mln. svarų vertės namą „Omaze“ loterijoje / „Omaze“ / SWNS / „Scanpix“ nuotr.

Našlys loterijoje laimėjo 2,5 mln. svarų sterlingų vertės namą ir sako, kad yra vienas „laimingiausių vyrų Škotijoje“, rašo mirror.co.uk.

58 metų Grantui Karsonui vaikystėje buvo diagnozuotas artritas ir jis sako, kad užmiesčio namai Ežerų krašte pagaliau leis jam įsigyti šunį.

Jis jau 17 metų gyvena trijų miegamųjų dviaukščiame name Glazge, tačiau netrukus jį iškeis į penkių miegamųjų XVIII a. sodybą aštuonių akrų plote, netoli Vindžermyro ežero.

Nekilnojamasis turtas buvo laimėtas naujausioje „Omaze Million Pound House Draw“ loterijoje ir yra be paskolos, su visais žyminiais mokesčiais ir teisiniais mokesčiais. Nudžiugęs Grantas taip pat gavo 100 000 svarų sterlingų (112 716 eurų) grynaisiais.

Grantas, kuris niekada gyvenime nieko nėra laimėjęs, buvo priblokštas, kai „Omaze“ komanda nustebino jį jo namuose ir pranešė apie laimėjimą.

Apstulbęs Grantas sakė: „Kai loterijos komanda paskambino į mano duris, iš pradžių negalėjau tuo patikėti. Tai nėra įprastas penktadienio vakaras, kai kažkas ateina prie tavo durų ir praneša, kad tu laimėjai tokios vertės namą! Iki tol niekada nieko nebuvau laimėjęs, bet dabar galiu būti vienas laimingiausių žmonių Škotijoje!“

Grantas teigė, kad dabar nekantriai laukia, kada galės įsigyti šunį, o tai anksčiau buvo neįmanoma.

Jo lėtinė liga, kuri jam buvo diagnozuota būnant 7-erių metų, gali tapti iššūkiu ilgiems pasivaikščiojimams.

Tačiau Grantas sako, kad jo naujuosius namus supa tokia „idiliška gamta“ ir jis „tikrai gali sau leisti šunų vedžiotoją“, todėl tai puikus metas pagaliau turėti šunį.

Jo žmona Ruth, deja, mirė 2011 m., o pora kartu praleido 25 metus. Vaikystės meilės pirmą kartą susitiko būdami paaugliai koledže.

Jamesas Oakesas, „Omaze“ vyriausiasis tarptautinis pareigūnas tvirtino labai besidžiaugiantis, kad Grantas laimėjo savo svajonių namus.

„Siūlydami neįtikėtinus prizus, tokius kaip šis nuostabus namas pačioje Ežerų apygardos širdyje, suteikiame žmonėms galimybę laimėti savo svajonių namą ir kartu supažindiname labdaros organizacijas su auditorija, kurios jos paprastai negalėtų pasiekti.

Šis lėšų rinkimo būdas padeda daryti didelius pokyčius – jau surinkome 9 150 000 svarų sterlingų (10313513 eurų) geriems tikslams visoje Jungtinėje Karalystėje“, – kalbėjo J.Oakesas.

Neseniai Grantas perėjo dirbti laisvai samdomu konsultantu, po 27 metų darbo labdaros organizacijoje, padedančioje neįgaliesiems.

„Ką tik palikau savo senąjį darbą, kuriame 27 metus padėjau neįgaliesiems visame Glazge, todėl pradėti dirbti laisvai samdomu konsultantu buvo didelis pokytis, tačiau šis laimėjimas suteikė man finansinį saugumą, apie kurį niekada nesvajojau, o tai reiškia, kad galiu sutelkti dėmesį į savo naująją veiklą, padedančią organizacijoms tenkinti neįgalių klientų poreikius, ir patirti daug mažiau spaudimo“, – džiaugėsi vyras.

Norėdamas laimėti, Grantas pirko 850 loterijos bilietų ir jo taktika pasiteisino.

Vyras teigė, kad jam patinka Ežerų kraštas. Anot jo, tai viena gražiausių šalies vietų. Kol kas jis sunkiai gali patikėti, kad šioje vietoje turi namus.

„Dar nežinau, ką veiksiu ilgą laiką, bet ketinu kuriam laikui įsikelti ir juo mėgautis“, – atskleidė vyras.

Grantas gali rinktis: gyventi kaimiškajame name ir mėgautis iš jo atsiveriančiais vaizdais į Pietų ežerų slėnį arba jį parduoti.

Jis taip pat galėtų jį išnuomoti – vietos nekilnojamojo turto agentų vertinimu, už jį būtų galima gauti apie 5 000 svarų sterlingų (5636 eurų) per mėnesį.

XVIII a. namą supa nuostabus kraštovaizdis: medžių apsuptas sodas ir laukinės šienaujamos pievos, apsuptos žaliuojančių kalvų.

„Kad ir ką nuspręsčiau, tai tikrai man gyvenimą keičiantis laimėjimas“, – pridūrė jis.

Namas pastatytas iš šiaurės į pietus, kad būtų galima matyti dienos saulę, ir turi medžiais apsodintą sodą su išplėstiniu kiemeliu.


Pagrindinio miegamojo vonios kambaryje įrengta laisvai pastatoma vonia, kurioje taip pat yra du praustuvai.

Taip pat yra atskiri svečių apartamentai su skliautuotomis lubomis, atskira virtuve, vonios kambariu, svetaine ir miegamuoju.

6 000 kvadratinių pėdų ploto apartamentai buvo renovuoti, tačiau juose išliko visi originalūs elementai, pavyzdžiui, atviras židinys svetainėje ir atriumas prieškambaryje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius