Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus centre rekonstruotame pastate įsikūrė sveikatingumo klinika „AUM Wellness Clinic“

Nekilnojamojo turto investicijų ir valdymo įmonės UAB „Via LT“ 2022 m. pradžioje įsigytame pastate (adresu Z. Sierakausko g. 25) pradeda veikti nauja sveikatingumo klinika „AUM Wellness Clinic“. Investicijos į daugiau nei 630 kv. m. plotą užimančios klinikos įrengimą siekė apie 3 milijonus eurų.
„AUM Wellness Clinic“ fasadas
„AUM Wellness Clinic“ fasadas / Laimono Ciūnio nuotr.

Įrengiant kliniką didelis dėmesys buvo skiriamas tvarumui, ekologiškumui ir aplinkai draugiškiems sprendimams bei būsimų klientų sveikatą tausojančioms technologijoms. Panaudoti unikalūs sprendimai klimato kontrolei, vandens ruošimui ir spa procedūroms.

Įmonė „Via LT“ iki šiol valdė keletą nekilnojamojo turto objektų, kurių bendras plotas siekia 1700 kv. m. Didžiausias jų – administracinės paskirties objektas sostinės Žvėryno mikrorajone, Kęstučio g. 25. Z. Sierakausko g. esančią vilą ir administracines patalpas įmonė 2022 m. pradžioje įsigijo už 5,4 mln. eurų, iš kurių 3 mln. eurų finansavo Citadelė bankas. 1940 m atstatytų patalpų paskutinė rekonstrukcija vyko 2019-2020 m., o pastato atkūrimo projektą parengė įmonė UAB „Senojo miesto architektai“.

„Projektu siekėme jau dalinai rekonstruotas patalpas pritaikyti moderniai, aukšto lygio medicinos bei sveikatinimo klinikai. Papildomos 3 mln. investicijos buvo skirtos moderniausiai medicinos, SPA bei judesio klinikos įrangai. Įrenginėdami „AUM Wellness Clinic“ kliniką siekėme draugiškumo aplinkai, taip pat vandens paruošimui SPA bei vandens procedūroms – tam pasitelktos moderniausios technologijos“, – sako klinikos įkūrėja Violeta Jurgaitienė.

Įmonės įsigyti nekilnojamojo turto objektai Z. Sierakausko g. išsidėstę 0,8 ha plote, į kurį įeina ir gyvenamieji namai. Įmonė taip pat įsigijo tris atskiras patalpas pirmuosiuose gyvenamųjų namų aukštuose. Viename iš jų jau veikia judesio klinika, taip pat numatytos erdvės klinikos paslaugų plėtrai.

Sklypo istorija urbanistinės istorijos kontekste prasidėjo XIX a. pabaigoje. Projektas dar 1912 m. buvo sukurtas žymaus to meto Vilniaus architekto P. Prozorovo. Pradžioje tai buvo šeimos namai, vėliau, keičiantis šeimininkams ir valdžiai, pastatas buvo rekonstruotas, keitėsi ir jo paskirtis. Pastate galėjo veikti ir klinika, ir Vyriausybės namai.

„AUM Wellness Clinic“ klinika išsidėsčiusi per tris vilos aukštus. Pirmajame veikia registratūra, bendro naudojimo patalpos, medicinos gydytojų kabinetai, VIP zona, „gourmet“ baras bei poilsio erdvė su pirtimis ir sūkurine vonia. Antrajame aukšte – SPA zona su kūno priežiūros, masažų, kosmetologijos kabinetais ir persirengimo kambariais, taip pat poilsio erdvė, o trečiajame – salė, skirta edukaciniams renginiams, jogos ir meditacijos užsiėmimams.

„Mūsų klinika siūlo aukščiausio lygio aptarnavimą ir paslaugas, apjungiančias holistinį, moderniu mokslu grįstą medicinos požiūrį bei netradicinės medicinos metodus tam, kad šiuolaikinio greito gyvenimo tempo išbalansuotas žmogus vėl susitiktų su savimi. Klinikoje nuolatos dirbs aukščiausios kategorijos įvairių sričių gydytojų komanda, patyrę, aukštos kompetencijos SPA meistrai, kūno ir veido priežiūros specialistai. Be to, čia dirbs įvairių sričių ekspertų komandą, kuri ves individualius ir grupinius užsiėmimus pagal skirtingas metodikas: sveiko judesio, mitybos ir energijos, streso valdymo, vidinio balanso atstatymo. Visos procedūros bus atliekamos pasitelkiant naujausią ir moderniausią medicininę bei kūno puoselėjimo įrangą“, – sako V. Jurgaitienė.

VIA LT – nuo 2013 metų Vilniuje veikianti nekilnojamojo turto valdymo ir investicijų įmonė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius