Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti

Vos keliais pelytės paspaudimais – svajonių baldas: lietuvių įmonė siūlo kokybišką baldą susikurti patiems

Kurdami jaukią namų atmosferą, pradedame dairytis po pagrindines interjero detales – šeimą sutalpinančią sofą, staliuką, ant kurio nugula žaidimai, knygų lentynas bei kitus jaukumą kuriančius baldus. Tai ir dar daugiau siūlo lietuvių prekės ženklas „Magrės baldai“, dirbantis jau daugiau nei 26 metus, kiekvienais metais pristatantis po naują kolekciją. Vis dėlto pagaminti kokybišką baldą nėra taip paprasta, kaip gali pasirodyti, tad apie darbo procesą, patogią naujovę ir naują lovų kolekciją pasakoja įmonės rinkodaros vadovė Milda Katkauskaitė-Toricinė.
„Magrės baldų“ kolekcija
„Magrės baldų“ kolekcija / „Magrės baldų“ nuotr.

Baldą susikursite patys

Vilniaus rajone esančioje Riešėje gaminami baldai išsiskiria savo aukšta kokybe, kurią pamilo ne tik vietiniai gyventojai, bet ir užsieniečiai. Įmonė turi partnerius Latvijoje, Estijoje, Uzbekistane, Prancūzijoje, Kazachstane ir Ukrainoje.

Skirtingai nei lietuviai, kaip pastebi M.Katkauskaitė-Toricinė, užsieniečiai linkę rinktis blizgesnius apmušalus minkštiesiems baldams, o lietuviai labiau mėgsta veliūrinius audinius. Nepaisant to, stengiamasi įtikti visiems klientų norams – užsukus tiek į internetinę, tiek į fizinę parduotuvę baldą galima išsirinkti pačiam ir sumodeliuoti pagal spalvą, formą, dydį bei išsirinkti apdailos medžiagas.

„Magrės baldų“ nuotr./„Magrės baldų“ kolekcija
„Magrės baldų“ nuotr./„Magrės baldų“ kolekcija

„Internetiniame puslapyje sukūrėme konfigūratorių – įėjus į kiekvieno baldo puslapį, atsiveria įvairios galimybės, leidžiančios pasirinkti modelį, kampo pusę, audinį, aksesuarą ar kitas apdailos medžiagas. Klientams tai patiko, jie puikiai šiuo įrankiu naudojasi“, – džiaugiasi atstovė.

Atsižvelgiant į parduodamus gaminius, klientų išsakytus norus ir pastebėjimus, nuolat ieškoma būdų bei sprendimų, kaip atliepti į klientų lūkesčius, tai, ko labiausiai jiems reikia. Tam, anot atstovės, stipriai padeda ir gauti atsiliepimai: „Klientų išsakyti pastebėjimai, norai bei kai kada ir kritika leidžia lengviau nuspręsti naujų kolekcijų detales, dizaino kryptį ar pasiūlyti tinkamas medžiagas. Labai svarbu klausyti ir klausti savo kliento, kas patinka, kas nepatinka, rinkti šią informaciją ir padaryti tinkamas išvadas.“

Kruopštaus rankų darbo reikalaujantis gamybos procesas

„Kai kuriems gali pasirodyti, kad naują kolekciją sukurti labai paprasta, bet iš tiesų realybė kiek kitokia, mat tai kruopštaus ir atsakingo darbo procesas. Iš pradžių nupiešiami keli eskizai, numatomi baldų matmenys, parenkamos konstrukcinės medžiagos (tokios kaip mediena, spyruoklės ir t.t.), kurios tinkamiausios baldo patogumui bei norimai išgauti formai, parenkame audinius, kuriame audinių lekalus, braižome, parenkame askesuarus, deriname įdomesnius dizaino elementus (kojeles, lentynas, USB jungtis).

„Magrės baldų“ nuotr./„Magrės baldų“ kolekcija
„Magrės baldų“ nuotr./„Magrės baldų“ kolekcija

Kadangi turime ilgalaikius medžiagų tiekėjus ir partnerius, galime garantuoti už jų kokybę bei baldo ilgaamžiškumą. Atsakingai žiūrime ne tik į naujų kolekcijų kūrimą, tačiau ir į visus baldus, kuriuos gaminame kiekvieną dieną. Mums kiekvienas baldas yra svarbus ir kiekvieno baldo kokybę tikrina kokybės specialistai“, – darbo procesą apibūdina įmonės atstovė.

Atsakinga priežiūra

Kad baldas džiugintų ne vienerius metus, reikia, kad ir patys klientai prisidėtų prie teisingos baldo priežiūros. Todėl kiekvienas perkantis ar užsakantis baldus gauna specialią knygutę, kurioje nurodyta, kaip tam tikrą medžiagą valyti, kokias priemones naudoti, kur geriau statyti baldą, į ką atkreipti dėmesį turint natūralios odos baldus.

„Šiuolaikinės technologijos yra aukšto lygio, kad galėtume pasiūlyti lengvai prižiūrimus audinius. Dauguma audinių yra atsparesni vandens įsigėrimui, lengvai valomi, turi antibakterinį padengimą“, – tikina ji.

Nuo pavasario – nauja lovų kolekcija

Pamilę lietuviškus „Magrės baldų“ gaminius netrukus galėsite prisiliesti ir prie naujų kūrinių, mat jau pavasarį pasirodys naujoji lovų kolekcija. Kaip pasakoja M.Katkauskaitė-Toricinė, prie jos dirbama nuo pat gruodžio mėnesio, tad klientams bus pasiūlyta ne vieno ir ne dviejų naujų dizainų miegamojo lovos ir čiužiniai.

„Šiuo metu baigiami kūrybiniai darbai, dedami paskutiniai štrichai. Svarbu nepamiršti, kad nauja kolekcija reikalauja kruopštaus ir atsakingo darbo, požiūrio bei ergonominių sprendimų, todėl prie to dirba visa mūsų kūrybinė komanda“, – teigia M. Katkauskaitė-Toricinė ir siūlo pasižvalgyti po platų „Magrės baldų“ asortimentą. Galbūt rasite savo svajonių baldą?

Daugiau baldų galite pamatyti paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius