Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

15min pristato rubriką ŽALIAS: kad Žemė mums dėkotų!

15min pristato rubriką ŽALIAS, kurioje kasdien pasirodys aktuali informacija ekologijos, taršos, gamtosaugos ir atsinaujinančios energetikos klausimais. Rubrikos tikslas – ne tik informuoti, bet ir šviesti skaitytoją, kad Žemė mums padėkotų, o ateities kartos gyventų švariame pasaulyje.
Žalias
Projektas „Žalias“

Visur gausu informacijos apie klimato atšilimą, pasaulio taršos, gamtosaugos problemas, tačiau ji yra fragmentiška ir pasiekia tik dalį auditorijos, kuri domisi šiais klausimais. Be to, dažnai informuojama apie tai, kokie kataklizmai vyksta, bet nesiekiama ugdyti pilietiškos visuomenės, kad šios problemos nesikartotų.

Europa yra užsibrėžusi ambicingą tikslą – iki 2050-ųjų tapti pirmuoju neutralaus poveikio klimatui žemynu. Šiam tikslui pasiekti neužteks tik begalės institucijų ir valdininkų dėmesio – ypač svarbu informuoti ir šviesti visuomenę, kad ši pradėtų keisti savo įpročius, domėtųsi aplinkosaugos aktualijomis bei pati pradėtų į viešumą kelti įvairiausias problemas.

Naujienų portalas 15min imasi iniciatyvos ir pristato rubriką ŽALIAS, kurioje kasdien bus publikuojami straipsniai aplinkosaugos tema. Specialus rubrikos polapis suskirstytas į keturias kategorijas: ekologija, tarša, gamtosauga ir atsinaujinanti energetika. Ten rasite visas su šiomis temomis susijusias naujienas.

Straipsnius ir informaciją rubrikai ŽALIAS rengs profesionalūs 15min žurnalistai, kviestiniai ekspertai bei partneriai „Aplinkosaugos koalicija“, kurios vizija – kad žmonės gyventų sveikoje aplinkoje ir santarvėje su gamta.

Norėdami pasidalyti turiniu aplinkosaugos temomis ar bendradarbiauti, rašykite el.paštu zalias@15min.lt.

Rubriką ŽALIAS rasite čia arba 15min.lt/zalias.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius