TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

BGS atnaujino sutartis su „Wizz Air“, teiks kurą trijuose oro uostuose

BGS, tarptautinė antžeminių paslaugų, orlaivių degalų tiekimo ir logistikos paslaugų teikėja, stiprina bendradarbiavimą su Vengrijos skrydžių bendrove „Wizz Air“. Nuo šių metų balandžio pirmosios dienos, BGS tapo avialinijų aviacinio kuro tiekėja Vilniaus, Kauno bei Palangos oro uostuose vienerių metų laikotarpiui.
BGS atnaujino sutartis su „Wizz Air“, teiks kurą trijuose oro uostuose
BGS atnaujino sutartis su „Wizz Air“, teiks kurą trijuose oro uostuose / „Baltic Ground Services“ nuotr.

Vitalis Dūdys, BGS Grupės komercijos vadovas, pakomentavo: „Pastarąjį dešimtmetį dirbdami su „Wizz Air“ turėjome daugybę puikių progų pademonstruoti savo profesionalumą. Vertiname partnerių pasitikėjimą mūsų teikiamų paslaugų kokybe ir esame tikri, kad ši ilgametė partnerystė gyvuos dar daug metų.“

Matteo Fregni, „Wizz Air“ pirkimų skyriaus vadovas, teigė: „BGS užtikrinami paslaugų kokybės standartai, dėmesys saugumui, kuris yra itin svarbus dirbant su aviaciniu kuru, bei lankstumas klientų poreikiams atliepti, yra pagrindinės dedamosios dalys, nulėmusios mūsų pasirinkimą ir toliau dirbti su bendrove. Džiaugiamės šiuo sėkmingos partnerystės pratęsimu.“

Bendradarbiavimo sutartys dėl degalų tiekimo į lėktuvus buvo pasirašytos su visais aktyviais „Wizz Air“ padaliniais – „Wizz Air Hungary“, „Wizz Air UK“, „Wizz Air Abu Dabi“ ir „Wizz Air Malta“.

Visai neseniai BGS taip pat atnaujino kuro tiekimo kontraktus su „Ryanair“ ir „Smartwings“ avialinijomis.

BGS priklauso „Avia Solutions Group“ — didžiausiai pasaulyje ACMI (orlaivių nuoma su įgula, technine priežiūra ir draudimu) paslaugas teikiančiai įmonių grupei, turinčiai 173 orlaivių parką. Grupės įmonės taip pat teikia įvairias aviacijos paslaugas, tokias kaip orlaivių remontas, pilotų bei įgulos mokymai, antžeminis aptarnavimas.

Apie BGS:

BGS yra lyderiaujanti antžeminio orlaivių aptarnavimo įmonė, veikianti 10-yje oro uostų.

BGS priklauso „Avia Solutions Group“ — didžiausiai pasaulyje ACMI (orlaivių nuoma su įgula, technine priežiūra ir draudimu) paslaugas teikiančiai įmonių grupei, turinčiai 173 orlaivių parką. Grupei priklauso įmonės „SmartLynx Airlines“, „Avion Express“, „BlueBird Nordic“, „BBN Indonesia Airlines“, „KlasJet“, „Magma Aviation“, ir kitos. Grupės įmonės taip pat teikia įvairias aviacijos paslaugas, tokias kaip orlaivių remontas, pilotų bei įgulos mokymai, antžeminis aptarnavimas. „Avia Solutions Group“ dirba daugiau kaip 11,5 tūkst. profesionalų įvairiose pasaulio šalyse.

Norėdami sužinoti daugiau, apsilankykite: www.bgs.aero ir www.aviasg.com

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius