Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujasis „Talutti“ tapo didžiausiu restoranu „Ogmios mieste“: lankytojų sukurtas restoranas, erdvės šeimoms ir glamūriškas interjeras

Akį traukiantis interjeras, smagiausia vaikų žaidimų erdvė ir kultiniai amerikietiškos virtuvės patiekalai, jau tapę šio restorano vizitine kortele. Tai – tik dalis „Ogmios mieste“ sausio pradžioje duris atvėrusio jau devintojo Lietuvoje „Talutti“ išskirtinumų. Tapęs didžiausiu šiame prekybos ir pramogų centre, jis maisto mylėtojus nuo šiol vilioja ne tik kulinarinėmis patirtimis, bet ir sprendimais, kurie dar nebuvo įgyvendinti nė viename tinklo restoranų. Todėl sužinokite, kuo akis bei gomurį nustebins „Ogmios miesto“ „Talutti“.
Naujasis „Talutti“ tapo didžiausiu restoranu „Ogmios mieste“
Naujasis „Talutti“ tapo didžiausiu restoranu „Ogmios mieste“ / „Talutti“ nuotr.

Atsižvelgė į klientų norus

Nors sakoma, kad naujos vietos kvepia dažais, vos pravėrus tik ką „Ogmios mieste“ įsikūrusio „Talutti“ duris pasitinka visiškai kiti aromatai. Tai – Vilniaus ir Kauno maisto mylėtojams jau puikiai pažįstami šio restorano kvapai, sklindantys iš virtuvės, ruošiančios kultinius amerikietiško stiliaus patiekalus.

Tačiau ne tik maistu nustebinti pasiruošęs naujasis „Talutti“. 370 kv. m dydžio restoranas, kurio plotas beveik prilygsta Žalgirio arenoje esančiai krepšinio aikštelei, tapo didžiausiu „Ogmios mieste“. O šias erdves, sako vieno restoranų tinklo steigėjų Žilvinas Seilius, buvo nuspręsta išnaudoti sumaniai. To pavyzdys – čia įrengta išskirtinė vaikų žaidimų erdvė, kurioje, juokauja pašnekovas, suaugusieji apsilankyti gali tik su mažųjų leidimu.

„Talutti“ nuotr./Naujasis „Talutti“ tapo didžiausiu restoranu „Ogmios mieste“
„Talutti“ nuotr./Naujasis „Talutti“ tapo didžiausiu restoranu „Ogmios mieste“

„Restorane turime ir specialią erdvę šeimoms. Joje – ir vystymo įranga mamoms, pas mus apsilankančioms su mažiausiais lankytojais. Be savo nuolatinių klientų, vis labiau stengiamės orientuotis ir į šeimas, todėl esame pirmasis tinklo restoranas Lietuvoje, turintis tokias erdves savo svečiams“, – pasakoja restoranų vadovas.

Jo teigimu, „Ogmios miesto“ „Talutti“ išskirtinis ir dar vienu ypatumu. Anot restoranų vadovo, šį restoraną sukūrė patys lankytojai.

„Ruošdamiesi atidaryti naująjį „Talutti“, atsižvelgėme į mūsų klientų pastabas, elektroninius laiškus, komentarus bei žinutes socialiniuose tinkluose. Lankytojai rašė, kad nori naujovių, užsiėmimų, kambario vaikams. Dalį norų įgyvendinome, kai ko dar teks palaukti, bet, kažkuria prasme, šį restoraną išties sukūrė patys mūsų lankytojai“, – akcentuoja Ž.Seilius.

„Talutti“ nuotr./Naujasis „Talutti“ tapo didžiausiu restoranu „Ogmios mieste“
„Talutti“ nuotr./Naujasis „Talutti“ tapo didžiausiu restoranu „Ogmios mieste“

Mįslingi paveikslai ir nuoširdumas

Užsiminęs, kad lankytojų norai buvo itin svarbūs naujojo restorano kūrimui, restorano savininkas pažymi – klientų pageidavimus atspindi ir „Talutti“ interjeras. Pašnekovo teigimu, daugelis nuolatinių svečių norėjo vietos, kuri stebintų savo aplinka, todėl padirbėta buvo iš peties.

„Naujasis „Talutti“ lankytojus vilioja ne tik naujomis šeimai skirtomis erdvėmis, bet ir unikaliu interjeru. Jį įkvėpė „glamūriškas“ XX a. pradžios JAV „Artdeco“ stilius. Stengėmės sukurti atmosferą, kuri leistų lankytojams pasijusti kaip tikrame „Didžiojo Getsbio“ vakarėlyje. O tikra interjero puošmena tapo ant sienų kabantys klasikiniai paveikslai, kurių herojai mėgaujasi mūsų svečių jau pamiltais patiekalais bei gėrimais“, – šypsosi tinklo vadovas.

„Talutti“ nuotr./Naujasis „Talutti“ tapo didžiausiu restoranu „Ogmios mieste“
„Talutti“ nuotr./Naujasis „Talutti“ tapo didžiausiu restoranu „Ogmios mieste“

Visi šie restorano ypatumai, priduria jis, buvo kuriami ne veltui. Pasak tinklo vadovo, „Talutti“ per dešimties metų veiklos laikotarpį tapo daugiau nei vieta užsukti pavalgyti. Šis restoranas, jo teigimu, dabar yra tikra bendruomenė, kurią vienija geras skonis visomis prasmėmis.

„Nuo pat pirmojo „Talutti“ atidarymo stengėmės išpuoselėti ne tik gilias kulinarines tradicijas ar ištobulinti receptūrą, bet ir sukurti nepaprastai draugišką, tvirtą bei patikimą komandą. Siekėme pelnyti lankytojų meilę ir pagarbą, ir tuo dabar nepaprastai didžiuojamės. Pastaruoju metu „Talutti“ yra daugiau nei restoranas ar gardus kąsnis. Mus vienija šypsena, nuoširdus palinkėjimas ar apsikabinimas. Todėl esame šeima, kuri vertina savo lankytojus, darbuotojus ir stengiasi kurti geriausias patirtis. Užsukite į naująjį „Talutti“ ir patys tuo įsitikinsite“, – kviečia restorano vadovas.

Naujasis restoranas lankytojų laukia kiekvieną dieną, nuo 10 iki 22 val., „Ogmios mieste“, adresu P. Lukšio g. 17, Vilniuje. Telefono numeris staliukų rezervacijai (8-631) 68286.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius