-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauji metai – seni pažadai: lieknėjimo maratoną padės užbaigti kelios paprastos taisyklės

Pieštukas nudrožtas, bloknotas atverstas – pradedam: „Kitais metais pasižadu...“ Eilutė po eilutės ant popieriaus sugula mūsų Naujametiniai pažadai. Įsipareigojame sau atsisakyti žalingų įpročių, daugiau laiko praleisti su šeima, daugiau skaityti, aplankyti kokią nors šalį, o gal pagaliau sukaupti drąsą šuoliui parašiutu. Bet turbūt vienas dažniausių pažadų sau – sveikiau maitintis, daugiau sportuoti ir... numesti svorio.
Margarita Vanagaitė
Margarita Vanagaitė / Partnerio nuotr.

Naujus metus norime pradėti atsinaujinę, nusiteikę ryžtingai ir pozityviai, turėdami tikslą žengti į priekį. O tikslo visada lengviau siekti, kai jis ištariamas garsiai ar užrašomas. Tam ir pildome Naujametinių pažadų sąrašą. Įsipareigojimai sau padeda sutvirtinti pagrindą, kurį galime pavadinti: „Kitais metais būsiu geresnis/gražesnis/lieknesnis, nei buvau šiais“. Į sąrašą sudedame visus savo norus, neišsipildžiusias svajones, iššūkius sau. Jis netrumpas, tiesa? Tad nenuostabu, kad šiemet vėl žadame padaryti tai, ką planavome padaryti pernai, nes pasižadėjome užpernai.

Vienus pažadus pavyksta nesunkiai įgyvendinti, kiti, deja, seka mums iš paskos metai iš metų. Vienas tokių – numesti svorio ir sveikiau maitintis.

Sulieknėti pavyks, jeigu darysite tai teisingai

Kodėl nepavyksta įgyventi pažado numesti svorio? Rodos, taip norime ir taip stengiamės! Pirmiausiai, neretam pristinga valios. Juk reikia iš esmės pakeisti gyvenimo būdą ir įpročius, laikytis jų ištisus metus. Antra, prarandame motyvaciją, jeigu rezultatų nepamatome taip greitai, kaip tikimės. Trečia, trūksta žinių, kaip teisingai lieknėti, tad svoris grįžta – ir su kaupu.

Pašnekovė Margarita Vanagaitė pasirinko „ColonWell“ skaidulas ir nė karto nesuabejojo priimtu sprendimu. Dabar, praėjus keleriems metams, moteris džiaugiasi rezultatais ir neketina sustoti!

Margarita vis svajodavo apie gražesnes kūno linijas, kad pradės siekti tikslo nuo pirmadienio, nuo mėnesio pirmos dienos, po švenčių. Būdavo aibė ir kitų datų, kurios eina ir praeina. Didžiausias postūmis, kai supranti, kad nepatinki sau tokia, kokia esi. Jei nepatinku sau, ar galiu patikti kitiems? Jei sutikčiau tokią kaip aš, ar norėčiau bendrauti? Turbūt ne. Ir tada supranti, kad norėdama keistis turi išeiti iš komforto zonos. Taip ir atsitiko, išėjau, ir dabar esu laiminga.

Pirmieji pokyčiai išryškėjo jau per savaitę, kai teko maloniai nustebti, jog nereikia sukti galvos dėl vakarienės. Taip dingo noras valgyti vakare. Man to nebereikia. Jutau, kaip pats organizmas reikalauja, ko noriu, kiek noriu ir kada noriu. Turėjau virškinimo bėdų, todėl ColonWell“ buvo pats geriausias gelbėtojas. Viskas taip susitvarkė, kad nejaučiu jokio sunkumo. Ir net vartojant padarius pertraukas tas lengvumo pojūtis niekur nedingo. O kai jautiesi lengvesnė, tai akivaizdžiai keičiasi rodyklės svarstyklėse ir apimtys veidrodyje.

Partnerio nuotr./ColonWell foto
Partnerio nuotr./ColonWell foto

Pačioje pradžioje mano rezultatai buvo puikūs. Pavadinčiau tai pirmuoju bandymu eiti link naujos savęs. Tuo metu svėriau apie 126 kilogramus. Per porą metų su pertraukomis, vartojant „ColonWell“, svoris nukrito iki 79 kilogramų! Tai nuostabu, nes visą tą laiką neteko savęs alinti, graužti, kažko sau neleisti, bet pradėjau puikiai jausti švarų organizmą. Tačiau, kaip minėjau, svoris grįžo paleidus vadeles ir nežiūrėjus, ką valgau. Tad rugpjūčio pradžioje svarstyklės rodė 105 kilogramus, o dabar – 95 kg. Iš tikrųjų po pirmo etapo, nutraukus „ColonWell“ vartojimą, 79 kg svoris apie metus buvo stabilus. Bet tikriausiai užmigau ant laurų, pamiršau, kad save pradėjau teršti, ir vėl teko mesti svorį.

Margarita teigia, geriausia motyvacija – kiekvieną rytą pažvelgusi į veidrodį matau save laimingą. O tai – sėkmingos dienos užtaisas.

Skaidulomis praturtinta mityba – tirpstantys kilogramai

Gerosios skaidulų savybės padeda palaikyti virškinimo sistemos sveikatą bei lieknėti sveikai ir efektyviai.

„Maistinės skaidulos, patekusios į mūsų organizmą, išbrinksta, padidėja jų tūris ir taip sukeliamas sotumo jausmas. Nejučiomis pradedama suvartoti mažiau kasdienio maisto, gaunama mažiau kalorijų ir kilogramai pamažu pradeda kristi visiškai sveikai, o organizmas papildomas maistinėmis skaidulomis“, – skaidulų naudą pristato farmacininkas ir sveiko gyvenimo būdo šalininkas Mantas Jakimavičius, visas gerąsias skaidulų savybęs sudėjęs į maistinių skaidulų produktą „ColonWell“.

„ColonWell“ – ir lieknėjimui, ir sveikatai

„ColonWell“ – tai lietuviškas kruopščiai suderintas 8 augalinių komponentų mišinys su baltuoju moliu. Įvairios žolelės gerina ir palaiko virškinimo sistemos veiklą, padeda natūraliai atsikratyti papildomų kilogramų ir palaikyti svorį, taip pat padeda palaikyti normalią cholesterolio koncentraciją kraujyje.

Šio maistinių skaidulų produkto formulė taip pat ypatinga savo mažu kaloringumu. Todėl lieknėti su „ColonWell“ lengviau nei vartojant daug skaidulų turinčių maisto produktų.

„Žmonės, norėdami maitintis sveikai, dažnai vartoja daug vaisių, kurie yra naudingi sveikatai, tačiau yra kaloringi, juose daug angliavandenių. Vartojant daug saldžių vaisių, didėja diabeto rizika, todėl reikia stengtis vaisius vartoti saikingai. Jei mitybą papildote „ColonWell” skaidulomis, jos yra subalansuotos taip, kad kalorijų jose labai mažai, o angliavandenių beveik visai nėra”, – „ColonWell“ formulės efektyvumą atskleidžia M. Jakimavičius.

„ColonWell“ išbandę žmonės džiaugėsi ne tik sveikai ištirpusiais nereikalingais kilogramais, bet ir pagerėjusia žarnyno veikla, pagražėjusia veido oda.

Tad kai kuriuos Naujametinius pažadus įgyvendinti gali būti lengviau nei atrodo. Daugiau laiko praleiskite gryname ore, judėkite, sveikai maitinkitės ir mitybą praturtinkite ColonWell funkciniu maistu – ir kitais metais nebereikės vėl sau žadėti numesti svorio.

O kokie jūsų Naujametiniai pažadai?

ColonWell įsigyti galite: www.colonwell.lt arba tel.nr.: 8-633-99998

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius