Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Naujųjų technologijų dovanos po Kalėdų eglute: idėjos visų norams

Jūsų virtuvės televizoriaus eksploatavimo laikas baigiasi? Ką tik baigėte svetainės remontą ir atėjo laikas rinktis naujus išmaniųjų technologijų sprendimus? O gal svarstote apie didelį ekraną vaikų kambariui, kuriame jie galėtų žiūrėti animacinius filmukus ir neblaškyti tėvų dėmesio? „Kivi“ turi puikių dovanų idėjų, kurios pradžiugins ir jus, ir jūsų artimuosius šį šventinį sezoną.
Naujųjų technologijų dovanos po Kalėdų eglute: idėjos visų norams
Kalėdinis filmas / „KIVI“ nuotr.

Gruodis jau įpusėjo, todėl metas skleisti Kalėdų dvasią ir leistis į apsipirkimo kelionę. Kad išvengtumėte psichologinės įtampos dėl dovanų medžioklės, „Kivi“ siūlo keletą idėjų, kaip nustebinti savo šeimą ir draugus ar save – juk visus metus buvote geri ir nusipelnėte technologijų naujovių ir sau.

Šventinės nuolaidos, kurias siūlo „Kivi“ tinklo ir prekyvietės partneriai, yra papildoma paskata įsigyti gerų dalykų jau dabar už mažesnę kainą. Ar svajonių įgyvendinimas taupant pinigus galėtų būti Kalėdų magijos dalis?

„Kivi“ nuotr./Naujųjų technologijų dovanos po Kalėdų eglute: idėjos visų norams
„Kivi“ nuotr./Naujųjų technologijų dovanos po Kalėdų eglute: idėjos visų norams

Išmanusis televizorius vaikų kambaryje

Ieškote puikios kalėdinės dovanos vaikui? Štai naujoviška ir įdomi idėja – „Kivi KidsTV“ išmanusis televizorius su apsaugotu ekranu. „KIVI Kids TV“ modelis – tai 32 colių išmanusis televizorius su „Full HD“ ekranu, ant kurio rėmo galima pritvirtinti vaikiškas statybines kaladėles. Tokiu būdu prietaisas tampa ne tik monitoriumi turiniui transliuoti, bet ir vaikų žaidimo dalimi, skatinančia kūrybiškumą ir vaizduotę.

Kad ekranas būtų apsaugotas nuo kaladėlių, jis padengtas grūdintu stiklu, kuris atlaiko smūgius ir įbrėžimus. Prie televizoriaus pridedami lipdukai, skirti pritvirtinimui prie numatyto paviršiaus.

„Kivi KidsTV“ galiniame skydelyje yra naktinė lemputė, skleidžianti švelnią, raminančią šviesą, padedančią vaikams greičiau užmigti, ypač jei jie bijo tamsos. Naktinė lemputė gali veikti net tada, kai televizorius išjungtas, o jos ryškumo lygį galima reguliuoti. Televizoriuje veikia „Android TV 11“ operacinė sistema su išsamiais tėvų kontrolės nustatymais.

„KIVI“ nuotr./Naujųjų technologijų dovanos po Kalėdų eglute: idėjos visų norams
„KIVI“ nuotr./Naujųjų technologijų dovanos po Kalėdų eglute: idėjos visų norams

Ieškote pirmojo išmaniojo televizoriaus?

„YouTube“ dideliame ekrane, filmai ir serialai iš srautinių paslaugų, turinio transliavimas iš išmaniojo telefono per kelias sekundes arba valdymas komandomis balsu – visa tai įmanoma su „Kivi“ modeliu. Šiame televizoriuje veikia „Android TV 11“ operacinė sistema ir palaikoma daugiau kaip 10 tūkst. programėlių iš „Google“ parduotuvės. Ekranas yra 43 colių įstrižainės ir pasižymi „Ultra HD“ raiška.

Šis televizorius netgi gali pakeisti žaidimų konsolę, nes jame integruota debesų kompiuterijos žaidimų paslauga „Boosteroid“. Šeimos ar draugų pramogai skirta „Air Console“ paslauga, leidžianti keliems žaidėjams (iki 16) vienu metu žaisti viename ekrane. Įdomi idėja kalėdiniam vakarėliui, tiesa?

„KIVI“ nuotr./Naujųjų technologijų dovanos po Kalėdų eglute: idėjos visų norams
„KIVI“ nuotr./Naujųjų technologijų dovanos po Kalėdų eglute: idėjos visų norams

Pajuskite didžiojo ekrano magiją

„Kivi“ asortimente yra modelių nuo 24 iki 65 colių, todėl kiekvienas gali rasti tobulą sprendimą savo namams. Pavyzdžiui, apžiūrėkite variantą su 55 colių ekranu.

Dinamiškas vaizdas dideliame ekrane dėl MEMC technologijos atrodo tolygus ir be trūkčiojimų. Technologija „Super Contrast Control“ leidžia reguliuoti vaizdo kontrastą tam tikrose ekrano srityse tamsių scenų metu. O „UltraClear“ pagerina žemesnės nei 4K kokybės turinio aiškumą.

Ypatingas dėmesys skiriamas dizainui. Televizorius beveik neturi rėmelių – jų matoma dalis yra tik 2,6 mm. Prietaisas komplektuojamas su elegantiškomis plonomis metalinėmis kojelėmis, skirtomis montuoti ant lentynos. Kad harmoningai įsilietų į modernų, šviesų interjerą, modelio korpusas yra baltos spalvos.

Virtuvei arba miegamajam

Jei televizorius jums reikalingas tik kanalams arba vaizdo įrašams „YouTube“ žiūrėti ir jums reikia kompaktiško įrenginio, pavyzdžiui, virtuvėje arba miegamajame, tuomet „Kivi“ baziniai modeliai su 24 arba 32 colių ekranais yra puikus pasirinkimas. Pavyzdžiui, 32H740NB yra išmanusis televizorius, veikiantis su „Android TV 9“ operacine sistema. Jis palaiko „Google Assistant“ valdymą balsu ir galimybę akimirksniu transliuoti turinį iš išmaniojo telefono ar kitų įrenginių per „Chromecast“. Įrenginys taip pat sinchronizuojamas su „Google Home“ sistema.

Nepaisant mažo dydžio, televizorius atrodo prabangiai dėl minimalistinio, rafinuoto dizaino ir itin plonų, vos 2,6 mm storio šoninių rėmelių. Aukštos kokybės garsą užtikrina du 8 W rankiniu būdu kalibruojami garsiakalbiai, palaikantys „Dolby Digital“. Papildomus įrenginius galima prijungti belaidžiu ryšiu per „Wi-Fi“ ir „Bluetooth“. Galimi prievadai: Ethernet (LAN), 2 USB prievadai, 3 HDMI prievadai, garso lizdas, optinė garso išvestis ir RCA.

Apsilankykite „Kivi“ partnerių svetainėse ir sužinokite šventines savo svajonių išmaniųjų televizorių kainas: „Topo Сentras“.

Apie „Kivi“

„Kivi“ yra 2016 m. įkurta tarptautinė įmonė, kurios Europos biuras įsikūręs Budapešte. Pagrindinė įmonės veikla – išmaniųjų televizorių kūrimas ir gamyba, produktų platinimas Europoje ir Azijoje. Mokslinių tyrimų ir plėtros skyrius įsikūręs Ukrainoje ir Kinijoje.

Iki šiol parduota daugiau kaip 1,5 mln. įrenginių.

„Kivi“ yra sertifikuota „Google“ ir „Netflix“ partnerė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius