-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Prie didžiausios Baltijos šalių programavimo konferencijos prisijungs ir Ukraina

Jau tradicija tapusi programavimo ir inovacijų konferencija Build Stuff, šiais metais truks net 8 dienas ir vyks dviejose šalyse – Lietuvoje ir Ukrainoje. Lapkričio 13 dieną prasidėjusi Vilniuje, 18-20 dienomis - persikels į Kijevą.
Konferencija „Build stuff“
Konferencija „Build stuff“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Programavimas

Šių metų konferencijos tema – Programavimo Džiunglės (Software Jungle. Join the Tribe). Toks pavadinimas pasirinktas ne be reikalo – šiais metais Build Stuff komanda žengia į naujus segmentus inovacijų bei programavimo pasaulyje. Turint tiek daug technologijų, naujų įrankių, programavimo kalbų ir naujienų pertekliaus, programinės įrangos kūrimo laukas yra greitas, dažnai besikeičiantis ir itin sudėtingas. Visai kaip džiunglės. Susidūrimas su šiomis „džiunglėmis“ kiekvienam kūrėjui kelia didelių iššūkių, todėl konferencijos metu bus ieškoma galimų sprendimų.

Šiais metais žadama programa – itin plati: daugiau, nei 80 pranešėjų, tarp kurių bus ir tokios žinomos pavardės, kaip Casey Rosenthal (JAV) – vadovavęs srauto valdymo programuotojų komandoms Netflix įmonėje. Konferencijos metu jis pasidalins istorija, kaip ištikus kritinei situacijai, jam pavyko per 6 minutes suvaldyti situaciją, o milijonai vartotojų net nepastebėjo, kad buvo įvykęs sutrikimas. Konferencijoje galima bus paklausyti pranešimų, kuriuos skaitys Jessica Pointing (JAV) – Harvardo ir Stanfordo universitetų žvaigždė, bei Kvantinio skaičiavimo (Quantum Computing) mokslų daktarė. Dar studijuodama bakalauro studijose Jessica buvo priimta į Phi Beta Kappa akademikų bendruomenę, kuri yra viena prestižiškiausių, ilgą istoriją turinčių, mokslo bendruomenių, Jungtinėse Amerikos Valstijose. WeWork Technologijų vadovas Randy Shoup (JAV), pasidalins istorija, kaip iš mažo startupo šiai įmonei pavyko tapti pasauline darbo vietų dalinimosi platforma. O Don Syme (JAV), F# programavimo kalbos kūrėjas, supažindins, kaip galima susikurti savo programavimo kalbą.

Lapkričio 13 dieną į Lietuvą atvyks per 1400 informacinių technologijų atstovų. Geografinis laukas – itin platus: IT pasaulio atstovai atvyksta iš daugiau, nei 40 šalių: Baltijos, Vidurio Europos, JAV ir daugiau.

Konferencijoje dalyvaus tokios įmonės kaip Danske Bank, Metasite, Oracle, Light Conversion, Cujo AI, WIX, SEB, Nortal, Microsoft, Entigo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius