Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Prisijungti ir vėl kviečia paplūdimio futbolas

Paplūdimio futbolo turnyras dėl „Švyturio“ taurės šiemet jau 6-ąjį kartą į pajūrį kviečia futbolo mėgėjus, jų draugus ir šeimas į Klaipėdą: pasivaržyti dėl prizų ir kartu gerai praleisti dieną.
Paplūdimio futbolo turnyras
Paplūdimio futbolo turnyras / Organizatorių nuotr.

Šiemet turnyras vyks liepos 23-iąją, vieta ir laikas nesikeičia – Neįgaliųjų paplūdimys Klaipėdoje, varžybos startuoja 10 valandą. Paplūdimio ruože rungtynėms bus įrengtos dvi aikštelės, jose į kovą stos 14 komandų.

Taisyklės taip pat išlieka tos pačios, žaisti reikia du kėlinius po 7 minutes, iš dviejų pogrupių į kitą etapą pateks po 4 komandas.

Organizatorių nuotr./Paplūdimio futbolo turnyras
Organizatorių nuotr./Paplūdimio futbolo turnyras

Atkrintamosiose varžybose pagrindiniam laukui pasibaigus lygiosiomis nugalėtojas bus išaiškintas baudinių serijoje. Taurėmis bei vertingais rėmėjų prizais bus apdovanoti nugalėtojai, 2 ir 3 vietos laimėtojai. Apdovanojimai taip pat laukia ir geriausių žaidėjų.

Turnyro dieną dalyviai bus vaišinami gaiviaisiais gėrimais, ledais, užkandžiais. Futbolininkai raginami į paplūdimį pasikviesti savo draugus bei šeimos narius, kuriems tai bus puiki proga ne tik stebėti paplūdimio futbolo varžybas, bet ir susipažinti su iš visos Lietuvos atvykusiais bendraminčiais: per ankstesnius penkerius turnyrus jau spėjo susiformuoti tikra šio turnyro bendruomenė, prie kurios kasmet prisijungia vis daugiau žmonių.

Gera nuotaika – garantuota.

Organizatorių nuotr./Paplūdimio futbolo turnyras
Organizatorių nuotr./Paplūdimio futbolo turnyras

Tiesa, komandoms reikėtų nedelsti ir registruotis, nes vietų skaičius ribotas. Daugiau informacijos – tel. +370 606 93 622, el. paštu: pliazoturnyras@gmail.com, Facebook: Paplūdimio futbolo turnyras Klaipėdoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius