Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Siemens“ arena nušvis trispalvės spalvomis

Vilniaus „Siemens“ arena jungiasi prie visuomeninės socialinės akcijos „Keliu vėliavą“ ir jau vasario 10-osios, šeštadienio, vakarą nušvis Lietuvos trispalvės spalvomis. Taip arena pradės šventinę renginių savaitę, kurią lydės ir daugiau šalies atkūrimo šimtmečiui pažymėti skirtų staigmenų žiūrovams.
„Siemens“ arena nušvis trispalvės spalvomis
„Siemens“ arena nušvis trispalvės spalvomis / Projekto partnerio nuotr.

„Džiaugiamės, kad šiemet gimė graži iniciatyva, kviečianti iškelti vėliavą. Vos apie ją išgirdome, žinojome, kad būtinai būsime jos dalimi – juk „Siemens“ arena svarbi ne tik Vilniaus miestui, bet ir visai šaliai. Čia pramogauti renkasi tūkstančiai lietuvių ir svečių. Tad sieksime, kad areną nuspalvinsianti vėliava matytųsi iš toli ir būtų simbolis, visą savaitę primenantis apie Lietuvos gimtadienį“, – sako „Siemens“ arenos generalinis direktorius Andrius Žiauberis ir kviečia 100-mečio jubiliejų švęsti sostinės arenoje.

Planuojama, kad geltona, žalia ir raudona „Siemens“ arena nusidažys šeštadienį, apie 18 val. vakaro, kai visiškai sutems. Trispalve arena švies tamsiuoju paros metu visą savaitę, iki vasario 16 d., kai šventinė savaitė pasieks kulminaciją.

Lietuvos gimtadienį vasario 16-ąją „Siemens“ arenoje žiūrovai kviečiami švęsti kartu su didingu istoriniu miuziklu „Žygimanto Augusto ir Barboros Radvilaitės legenda“. Jau dabar žinoma, kad šis miuziklo parodymas bus kitoks nei kada rodytas anksčiau – jis prasidės miuzikle pasirodančių artistų atliekamu Lietuvos himnu. Tačiau vakaro staigmenos tuo nesibaigs. Per pertrauką žiūrovų lauks ypatinga saldi „Siemens“ arenos dovana – valstybės šimtmetį bylojantis net 100 kg tortas.

Visgi pirmasis Lietuvos atkūrimo šimtmečio renginys „Siemens“ arenoje vyks sekmadienį, vasario 11 d., kai ant parketo susitiks Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ krepšininkai. Į šią visuomet daug aistrų sukeliančią ir didžiulio krepšinio gerbėjų dėmesio sulaukiančią dvikovą susirinks pilna arena. Šventinė gimtadienio nuotaika žiūrovams bus kuriama vos įėjus pro duris – jų laukia įvairios atrakcijos ir, žinoma, arenos bendrosiose erdvėse skambančios tik lietuviškos melodijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius