Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šimtmečio Kalėdos su gražiausiu Lietuvos vietovių fotografijų albumu

Artėjant gražiausioms metų šventėms – Kalėdoms – ir Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui leidykla pristato solidų fotografijų albumą „1000 gražiausių Lietuvos vietovių“. Leidinyje – net 1000 gražiausių kadrų, kuriuose įamžinta mūsų šalis – Lietuva! Naujai išleistas fotografijų albumas – puiki Kalėdų dovana visiems, kurie ieško originalios, įdomios ir prasmingos dovanos savo artimiesiems.
Šimtmečio Kalėdos su gražiausiu Lietuvos vietovių fotografijų albumu
Šimtmečio Kalėdos su gražiausiu Lietuvos vietovių fotografijų albumu / Projekto partnerio nuotr.
Asmeninio archyvo nuotr./Vytautas Kandrotas
Asmeninio archyvo nuotr./Vytautas Kandrotas

Idėja sukurti tokį fotografijų albumą Lietuvai gimė fotografui, keliautojui ir leidėjui Vytautui Kandrotui. Pasak jo, „Artėjant Lietuvos valstybės atkūrimo šimtmečiui, rodžiau kitose šalyse išleistus albumus savo darbuotojams, draugams, skaitytojams ir klausiau, ar mes galime padovanoti Lietuvai tokį leidinį. Bet pavartyti tokią knygą – viena, o surinkti tokią nuotraukų kolekciją ir išleisti tokios apimties leidinį – visai kas kita.“ Todėl prie šio projekto prisidėjo dar 8 žinomi Lietuvos fotografai.

Taip gimė 1000 profesionalių nuotraukų albumas, reprezentacinė dovana, kuri pradžiugins visus skaitytojus – tiek norinčius pažinti Lietuvą ir iš naujo ją atrasti, tiek savo akimis išvysti gražiausias šalies vietas. Juk kas geriau sukurs įspūdingų fotografijų albumą Lietuvai, jei ne fotografai, patys be galo mylintys savo šalį, negailintys jai nei laiko, nei jėgų.

Tokia knyga – geriausia Kalėdų Senelio dovana švenčių proga kiekvienam – ir čia gyvenančiam lietuviui, ir Lietuvą be galo mylinčiam emigrantui, kuris per šventes negali aplankyti savo šalies ir savo akimis išvysti gražiausių Lietuvos vaizdų!

Suteikime savo artimiesiems pažinimo džiaugsmą ir padovanokime jiems fotografijų albumą „1000 gražiausių Lietuvos vietovių“. Ši knyga leis didžiuotis savo šalimi ir iš naujo primins, kad Lietuva – ne tik laisva, bet ir labai graži. Todėl dalykimės gražiausiais jos vaizdais su kitais!

Visi kartu pasitikime Šimtmečio Kalėdas ir švęskime kartu su valstybės atkūrimo jubiliejui išleistu fotografijų albumu „1000 gražiausių Lietuvos vietovių“!

Leidyklos „Terra Publica“ išleistą naująjį fotografijų albumą „1000 gražiausių Lietuvos vietovių“ rasite knygų prekybos vietose ir e. parduotuvėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius