Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Gatvių karai: užlindo, papypsėjo, parodė nepadorų gestą...

Vairuotojų sutarimas gatvėje – opi problema ne tik Lietuvoje, bet ir kaimyninėje Latvijoje. TVNET.LV publikavo vaizdo įrašą, kuriame užfiksuotas konfliktas „lygioje vietoje“. Tiesa, šįkart jis netradicinis, nes vairuotojų „apsižodžiavimą“ sukėlė ne BMW, o „Volvo“ vairuotojas.
Volvo vairuotojas parodė nepadorų gestą.
Volvo vairuotojas parodė nepadorų gestą. / Stop kadras

Akivaizdu, kad tokių situacijų pasitaiko ir Lietuvoje, jų – pilnos feisbuko grupės. Tačiau pažvelkime įdėmiau, kas nutiko Rygoje. Kas kaltas, jūsų nuomone, parašykite komentaruose.

Rygoje, Gustavo Žemgalos gatvėje, „Volvo“ kabrioleto vairuotojas pademonstravo savitą požiūrį į KET ir iliustravo jį nepadoriais gestais.

Vaizdo įraše matosi, kad „Volvo“ kabrioletas įvažiavo į gatvę iš gretimo kelio, tad jam reikėjo įsilieti į eismą.

Vaizdo įrašo autorius važiavo pagrindiniu keliu, tačiau „Volvo“ vairuotojas užlindo prieš nosį ir įlindo į juostą. Tuomet automobilio, turėjusio vaizdo registratorių, vairuotojas pasinaudojo garso signalu. Reaguodamas „Volvo“ vairuotojas ne atsiprašė, o parodė vidurinį pirštą ir ne vieną kartą.

Komentaruose po vaizdo įrašu kai kurie socialinių tinklų vartotojai pažymėjo, kad vaizdo įrašo autorius galėjo pats persirikiuoti į kairę (juk buvo vietos) ir praleisti „Volvo“.

Daugelis smerkė „Volvo“ vairuotoją, vadindami jo elgesį nemandagiu. Vienas iš „Instagram“ vartotojų teigė, kad šis atvejis – dar vienas įrodymas, kad vairuotojams trūksta kultūros ir tolerancijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius