TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Mįslė: kur dingo asfaltas iš sostinės Liepkalnio gatvės?

Liepkalnio gatvė buvo pradėta remontuoti dar prieš NATO viršūnių susitikimą, kuris vyko liepos pradžioje. Šiuo metu vienoje gatvės dalyje asfalto neliko nė kvapo. Kol vilniečiai sumišę klausia „Kur asfaltas?”, savivaldybė atsako, kad remontas dar nebaigtas.
Liepkalnio g. remontas Vilniuje
Liepkalnio g. remontas Vilniuje / MadeinVilnius nuotr.

Iki liepos 12 dienos Liepkalnio gatvėje vyko intensyvūs gatvės tvarkymo darbai. Kai darbininkai dingo iš minėtos vietos, vilniečiai jau buvo bepradėję džiaugtis nauju lygiu asfaltu be duobių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Liepkalnio gatvės remontas, pradėtas prieš NATO susitikimą, stebina iki šiol: atlikta tik pusė darbo?

Visgi dalyje gatvės jis dingo.„Iki NATO viršūnių susitikimo Liepkalnio gatvėje buvo paklotas tik apatinis asfalto sluoksnis, užtikrinant sklandų judėjimą šia gatve, bet remontas ten nėra baigtas – jis kompleksinis, apimantis šaligatvių, kelio bortų, komunikacijų šulinių tvarkymo darbus.

Po jų bus užbaigti asfaltavimo darbai”, – pakomentavo Irmantas Kuzas, Vilniaus miesto savivaldybės Visuomenės informavimo specialistas.

Kelininkai į Liepkalnį sugrįžo, todėl ir naujas lygus asfaltas greituoju metu irgi turėtų sugrįžti į šią miesto gatvę. Primename, kad pavasarį Vilniaus miesto savivaldybė pristatė grandiozinius planus išasfaltuoti net 100km miesto gatvių. Asfaltavimo ir tvarkymo darbai prasidėjo dar pavasarį ir tęsis iki tol, kol leis orai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius