Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 02 05 /09:47

Kokius pavojus kelia Naujosios Akmenės „nepriklausomas“ gatvių apšvietimas

Į 15min redakciją kreipėsi skaitytojas Antanas, pasipiktinęs Naujosios Akmenės gatvių apšvietimu. Skaitytojo teigimu, pačiame miesto centre dėl to kyla problemų.
Pėsčiųjų ir dviratininkų eismas draudžiamas
Pėsčiųjų ir dviratininkų eismas draudžiamas / 123RF nuotr.

„Noriu parodyti, kaip atrodo Naujosios Akmenės viena iš pagrindinių miesto gatvių – Nepriklausomybės al. – apie pusę aštuonių ryto. Tuo metu šia gatve į mokyklą eina daug mokinių, o automobiliais žmonės važiuoja į darbą.

Sausio 10 d. ryte prieš mano akis vos neįvyko nelaimė, kai per neapšviestą perėją einantį mokinuką vos nepartrenkė automobilis. Važiavau iš paskos ir tikrai galiu paliudyti, kad mokinuką vairuotojui buvo sunku pastebėti, nes jis dar ir neturėjo jokio atšvaito.

VIDEO: 20180129 073413

Tą pačią dieną parašiau miesto valdžiai, bet atsakymo nesulaukiau. Tiesa, porą savaičių gatvė buvo apšviesta normaliai. Bet nuo praeitos savaitės vėl tamsu. Dar kartą parašiau internetu miesto valdžiai, bet jokios reakcijos.

Taip pat bandžiau rašyti į vietinį laikraštį, bet vis tiek gatvė ir toliau neapšviesta, o atsakymo, kodėl taip yra, jokio negavau. Negi laukiama, kol atsitiks nelaimė ir žus žmogus?

Negi sutaupyti keli eurai Naujosios Akmenės miesto valdžiai brangesni už žmogaus gyvybę? Galbūt, paviešinus Jūsų portale, kas nors pasikeis. Aš šia gatve kiekvieną rytą važiuoju į darbą ir tikrai baisu, kad nepastebėjęs, gali ką nors partrenkti. Tuo labiau kad šioje gatvėje yra labai daug pėsčiųjų perėjų, o atšvaitus, deja, dar nešioja ne visi pėstieji“, – rašo skaitytojas Antanas.

15min taip pat antradienį parašė prašymą Akmenės raj. savivaldybei -pakomentuoti susidariusią situaciją.

Seniūnas: problema išspręsta

Naujosios Akmenės miesto seniūnas Rimvydas Juozapavičius pakomentavo, kad Nepriklausomybės al. gyventojai buvo teisūs dėl apšvietimo sutrikimo jų gatvės atkarpose. Gavus miestiečių informaciją, UAB „Naujosios Akmenės komunalininkas“ sausio 22-24 d. šalino gedimus. „Tenka apgailestauti, kad nepavyko iš karto rasti gedimo priežastis ir gyventojai patyrė laikinų nepatogumų. Šiuo metu Nepriklausomybės al. apšvietimas veikia“, – rašo komentare seniūnas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius