Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Išbandyti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„AirBaltic“ skelbia populiariausias kryptis sausį iš Vilniaus

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ paskelbė, kad sausio mėnesį iš Vilniaus dažniausiai skraidė į Paryžių, Miuncheną ir Rygą. Šios kryptys buvo populiarios tiek tarp laisvalaikio, tiek tarp verslo keliautojų, nes oro bendrovė daug dėmesio skiria įvairių kelionių galimybių ir lanksčių tvarkaraščių teikimui keleiviams, rašoma „airBaltic“ pranešime spaudai.
„airBaltic“ orlaivis
„airBaltic“ orlaivis / „airBaltic“ nuotr.

Iš Vilniaus į Paryžių „airBaltic“ vykdo iki trijų skrydžių per savaitę, į Miuncheną – iki septynių skrydžių per savaitę, į Rygą – iki keturių skrydžių per dieną, o keleiviai gali naudotis dviejų klasių paslaugomis – ekonomine ir verslo klase.

Be šių krypčių, „airBaltic“ skrydžiai į Amsterdamą, Tenerifę, Dubajų ir Turiną taip pat patenka į populiariausių maršrutų iš Vilniaus sausio mėnesį sąrašą.

2024 m. „airBaltic“ vykdys skrydžius daugiau nei 130 maršrutų iš visų savo bazių, taip užtikrindama daugiau nei bet kada anksčiau jungčių su pasauliu. Ši plėtra kelia didelį susidomėjimą ir suteikia keleiviams plačias kelionių galimybes.

„airBaltic“ iš Vilniaus, Rygos, Talino, Tamperės ir Gran Kanarijos (sezoniškai) skraidina daugiau nei 100 krypčių Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Afrikoje ir Kaukazo regione.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius