Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietuvos įmonės prisistato transporto parodoje Rusijoje

Šalies transporto sektoriaus įmonėms sunkiau dirbti su Rusijos rinka, tačiau ir šiemet parodoje „TransRussia 2015“ dalyvauja būrys kelių transporto, ekspedijavimo ir uosto krovos paslaugas siūlančių įmonių. „Verslo žinios“ rašo, kad šiais metais į parodą grįžo ir Lietuvos vežėjų asociacija „Linava“
„Linavos“ stendas parodoje Rusijoje. irmąją parodos dieną, „Linavos“ stendą aplankė Lietuvos ambasadorius Rusijos Federacijoje Remigijus Motuzas ir transporto atašė Rusijos Federacijoje Mindaugas Zobiela.
„Linavos“ stendas parodoje Rusijoje. irmąją parodos dieną, „Linavos“ stendą aplankė Lietuvos ambasadorius Rusijos Federacijoje Remigijus Motuzas ir transporto atašė Rusijos Federacijoje Mindaugas Zobiela. / „Linava“ nuotr.
Temos: 1 Dalius Misiūnas

„Linavos“ viceprezidentas Julius Misiūnas sakė, kad vizitas buvo naudingas, nes pavyko pabendrauti su Rusijos vežėjų asociacijos ASMAP ir atskirų transporto įmonių atstovais, iš jų sužinota apie rusų problemas ir lūkesčius, juolab kad šį rudenį numatoma sutarti dėl naujų dvišalių ir trišalių leidimų kvotų.

Krovinių gabenimo ir ekspedijavimo įmonių grupės „Arijus“ vadovas Arijus Ramonas teigė, kad šiemetinis akcentas – traukinys „Merkurijus“, kursuojantis iš Klaipėdos į Maskvą. Jo teigimu, projektas geras ir bandoma jam pritraukti daugiau klientų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius