Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 05 07 /15:51

Muitinės IT sistema sutvarkyta, vilkikų eilės turėtų mažėti

Muitinės departamento Nacionalinė tranzito kontrolės sistema pirmadienį po pietų buvo sutvarkyta, todėl Karaliaučiaus srities ir Baltarusijos pasienyje esančios į Lietuvą norinčių įvažiuoti vilkikų eilės turėtų mažėti.
Vilkikų eilė pasienyje
Vilkikų eilė pasienyje / VSAT nuotr.

Muitinės departamento Komunikacijos skyriaus viršininkas Vitas Volungevičius BNS informavo, kad sistema pradėjo veikti 15.30 valandą. Anksčiau planuota, kad gedimas bus pašalintas iki gegužės 9 dienos 11 valandos.

Tranzito kontrolės sistema sugedo gegužės 4 dieną, apie 21 valandą. Kol ji neveikė, muitinės tarpininkai, norintys įforminti tranzito procedūrą vežėjams, turėjo pildyti popierinius dokumentus.

Baltarusijos pasienio tarnyba savo interneto svetainėje skelbia, kad 14 val. duomenimis, Kamenyj Log–Medininkų pasienio poste iš Baltarusijos išvykti laukia daugiau kaip 550, Beniakonių-Šalčininkų punkte – 170, Privalkos–Raigardo punkte – 230, Kotlovkos–Lavoriškių punkte – 220 vilkikų.

Naujienų agentūros „Interfax“ duomenimis, Karaliaučiaus srities Černyševko–Kybartų pasienio kontrolės punktu eilėje laukė 200 vilkikų eilė, panaši padėtis buvo ir ties kitais Karaliaučiaus srities ir Lietuvos pasienio kontrolės punktais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius