-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Pokyčiai: direktoriaus postą palieka „Vilniaus viešojo transporto“ vadovas Gintaras Nakutis

Pasikeitus Vilniaus miesto vadovybei, pokyčiai drebina ir savivaldybės padalinius bei įmones. Senieji vadovai jau paliko „Susisiekimo paslaugas“, „Vilniaus apskrities atliekų tvarkymo centrą“, „Vilniaus vandenis“. Šalių susitarimu netrukus pareigų neteks ir „Vilniaus viešojo transporto“ direktorius Gintaras Nakutis.
Vilniaus savivaldybės įmonės „Vilniaus viešasis transportas“ direktorius Gintaras Nakutis
Vilniaus savivaldybės įmonės „Vilniaus viešasis transportas“ direktorius Gintaras Nakutis / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

Pats G.Nakutis, paklaustas, ar tiesa, kad jau artimiausiu metu nebedirbs šiose pareigose, buvo lakoniškas: „Negaliu nei patvirtinti, nei paneigti. Taip suformuluočiau savo atsakymą“. Ir daugiau į kalbas nesileido.

Kiek kalbesnis buvo Vilniaus vicemeras Linas Kvedaravičius, kurio viena iš kuruojamų sričių yra transportas. Vicemeras patvirtino, kad G.Nakutis pasiprašė atleidžiamas iš užimamų pareigų ir šalių sutarimu bus atleistas. Tiesa, dar nežinia, ar jis galės nebedirbti netrukus, ar vis dėlto tai kuriam laikui bus nukelta.

„Mes neturime kol kas pakeitimo. Jo toks apsisprendimas“, – sakė L.Kvedaravičius.

Paklaustas, ar naujieji miesto vadovai buvo patenkinti „Vilniaus viešojo transporto“ darbu, vicemeras neslėpė – buvo tikrai gerų sprendimų, bet visur norėtųsi ir gerųjų pokyčių.

„Pokyčių visose srityse mes norim, jų tikimės ir su nauja vadovų banga. Buvo ir gerų darbų padaryta, bet norisi ir didesnių poslinkių į gerą pusę“, – kalbėjo liberalų deleguotas vicemeras.

Pokyčių visose srityse mes norim, jų tikimės ir su nauja vadovų banga, – sakė L.Kvedaravičius.

UAB „Vilniaus viešasis transportas“ įsteigta 2011 metų spalio 12 dieną Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimu, kai reorganizavimo būdu buvo sujungtos bendrovės „Vilniaus autobusai“ ir „Vilniaus troleibusai“.

G.Nakutis – ne pirmasis savivaldybės įmonės direktorius, kuris atsisveikina su savo darbu išrinkus naująją Vilniaus valdžią. Prieš dvi savaites pareigų neteko „Vilniaus vandenų“ direktorius Valentinas Miltienis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius