-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 02 01

„Ryanair“ prieš Vilniaus oro uostą: nors bendrovė nukirpo nemažai skrydžių, ilgainiui keleiviai galės išlošti

Airijos aviakompanijai „Ryanair“ nutraukus dvi kryptis į Jungtinę Karalystę ir paskelbus apie 11 kitų maršrutų iš Vilniaus retinimą, šalies pasiekiamumas dar sumažėjo. Vis dėlto 15min kalbinti aviacijos ekspertai pastebi, kad „Ryanair“ siekia naudotis dominuojančia padėtimi, o pokyčiai šalies keliautojams gali atnešti naudos ilguoju laikotarpiu. Tuo tarpu net ir kilstelėti mokesčiai Vilniuje drastiškai nuo kitų Baltijos šalių sostinių nesiskiria.
Lėktuvas
Lėktuvas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Ryanair“ penktadienį paskelbė, kad reaguodama į sprendimą Vilniaus oro uoste nuo 2023 m. sausio 1 d. padidinti mokesčius 28 proc. vasaros sezono metu suplanuotų skrydžių iš Vilniaus dažnumą mažina 30 proc. Oro linijos pranešė, kad panaikins du maršrutus, o rečiau skraidys dar 11-oje maršrutų. Oro uosto atstovai atkerta, kad įkainiai Vilniuje nebuvo didinti nuo 2018 m. ir kaltina bendrovę viešu spaudimu.

15min pasidomėjo, kokiomis sąlygomis aviakompanijos skraido į kitus regiono oro uostus bei kas keliautojams iš Lietuvos žadama toliau – ar toks airių žingsnis pasiųs signalą konkurentams ir kiek realu tikėtis naujų skrydžių jau šią vasarą?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius